LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2020 12:01

Επιστροφή στο στούντιο για τον Τζίμι Φάλον

Ποιος ήταν ο πρώτος καλεσμένος για το «The Tonight Show» του NBC μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες που έκανε την «At Home» έκδοση λόγω κορονοϊού.

Τζίμι Φάλον - The Tonight Show - Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) επέστρεψε στο στούντιο για το «The Tonight Show» του NBC μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες που έκανε την «At Home» έκδοση, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρώτος καλεσμένος του παρουσιαστή ήταν ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο (Andrew Cuomo), ο οποίος εμφανίστηκε μέσω του Zoom και καλωσόρισε τον παρουσιαστή, λέγοντας: «Η Νέα Υόρκη είναι πραγματικά ανοιχτή τώρα που κάνεις ξανά το σόου σου».

Ο Φάλον είναι ο πρώτος από τους οικοδεσπότες των βραδινών σόου που επέστρεψε στο στούντιο. Αυτός, ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel), ο Τρέβορ Νόουα (Trevor Noah), η Σαμάνθα Μπι (Samantha Bee) και ο Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert) στράφηκαν στο YouTube για να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές από το σπίτι από τα μέσα Μαρτίου.

Στη συνέντευξή του, ο Κουόμο προειδοποίησε τους νεοϋορκέζους να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μείωση μόλυνσης από τον κορονοϊό και τον περιορισμό της Covid-19, καθώς σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ αυξάνονται τα ποσοστά μόλυνσης.

«Ανησυχούμε για την επαναμόλυνση από τις άλλες πολιτείες τώρα, και αυτό θα ήταν τραγωδία», δήλωσε ο Κουόμο.

Ο Φάλον ρώτησε επίσης τον κυβερνήτη για την ερωτική του ζωή, λέγοντας: «Σε ποια φάση βρίσκονται τα ραντεβού σας αυτή τη στιγμή;».

Για να πάρει την απάντηση: «Στο μηδέν. Τα ραντεβού μου είναι στη φάση μηδέν».

Για να συνεχίσει: «Δεν υπάρχει διάρκεια στη φάση μηδέν... θα μπορούσα να μείνω σ' αυτή τη φάση για μήνες. Νομίζω ότι η Νέα Υόρκη θα ανοίξει πριν τα ραντεβού μου».

Η ερωτική ζωή του 62χρονου κυβερνήτη, που είναι πατέρας τριών παιδιών συγκέντρωσε την προσοχή εν μέσω της πανδημίας και αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ότι είναι άγαμος σε πολλές συνεντεύξεις του.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο