LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2020 10:17

Λούνα παρκ απαγόρευσε τα ουρλιαχτά στα τρενάκια του τρόμου (βίντεο)

Πώς γίνεται και πώς θα γίνει; Βίντεο με οδηγίες δημοσίευσε το θεματικά πάρκο για να δώσει το παράδειγμα στους επισκέπτες του.

AP - Τρένο - λούνα παρκ

Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, θεματικό πάρκο στην Ιαπωνία έχει ανακοινώσει έναν πολύ ξεχωριστό διαγωνισμό για τους επισκέπτες.

Όταν το θεματικό πάρκο Fuji-Q Highland κοντά στο Τόκιο άνοιξε ξανά τον προηγούμενο μήνα, ζήτησε από τους επισκέπτες να αποφύγουν να ουρλιάζουν στα τρενάκια που ανεβοκατεβαίνουν, καθώς σταγονίδια από το στόμα μπορεί να εξαπλώσουν μικρόβια.

Αλλά λόγω του φόβου ότι ορισμένοι επισκέπτες μπορεί να τσιρίζουν ή να ουρλιάζουν σε υψηλές ταχύτητες ή από τρόμο ή απλώς και μόνο από ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια μιας απότομης πτώσης του roller coaster, ο κανόνας θα ήταν δύσκολο να τηρηθεί.

Έτσι το πάρκο Fuji-Q Highland αναζήτησε λύση και αποφάσισε ότι όσοι ανεβαίνουν στο τρενάκι του τρόμου χρειάζονταν κάποια κίνητρα για να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε μία πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους επισκέπτες του. Όσοι μπορούν να κρατήσουν τις κραυγές τους και να παρουσιάσουν τα καλύτερα ή πιο αστεία αποδεικτικά στοιχεία θα λαμβάνουν δωρεάν ημερήσιες κάρτες εισόδου στο πάρκο.

Χρησιμοποιώντας τα hashtags #KeepASeriousFace ή #SmileFace, οι επισκέπτες μπορούν να δείξουν πώς «ουρλιάζουν μέσα τους», ενώ είναι πάνω σε roller coaster και διατηρούν μια στωική, σύνθετη έκφραση ενώ τα βαγόνια ανεβαίνουν, βυθίζονται και περιστρέφονται με τρομακτικές ταχύτητες.

Για να δώσει λίγη έμπνευση, το πάρκο κυκλοφόρησε ένα βίντεο δύο ανδρών με κοστούμια, που δεν αντιδρούν καθόλου στις στροφές. Είναι απόλυτα σοβαροί, το βίντεο όμως είναι εκπληκτικά κωμικό, καθώς δεν μπορούν να κρατήσουν τη συγκίνηση από τα μάτια τους.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Στην Ιαπωνία έχουν καταγραφεί περισσότερα από 20.600 κρούσματα του νέου κορονοϊού και 982 θάνατοι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντάνα - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26Κόπα Άφρικα - Γκαμπόν: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή της εθνικής ομάδας19:12Ηράκλειο: Το νέο έτος ξεκίνησε με δύο περιστατικά μέθης ανηλίκων18:58Ελβετία: Για 47 νεκρούς κάνει λόγο ο Ιταλός ΥΠΕΞ - Βίντεο από το μπαρ του Κραν Μοντανά18:44Βαρυμπόμπη: Τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό18:30Δήμος Ζήρου: 16χρονος τραυματίστηκε από όπλο - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 18:16Η Ρωσία θα δώσει στις ΗΠΑ αποδείξεις του φερόμενου ουκρανικού πλήγματος στο σπίτι του Πούτιν18:02ΑΕΚ: Ο Μπαρνάμπας Βάργκα μετακομίζει στην Νέα Φιλαδέλφεια17:48Ουκρανία: Καταδικάζει ρωσική επίθεση με ντρόουν την Πρωτοχρονιά εναντίον ενεργειακών υποδομών17:3465χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο - Εξετράπη η μηχανή που οδηγούσε στην Ε.Ο.17:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο