LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Ιουλίου 2020 19:54

Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι

Κατηγορούνται για εμπλοκή στο θανατηφόρο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη. Τι υποστήριξαν στην απολογία τους

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Απολογήθηκαν σε ανακρίτρια και αφέθηκαν υπό όρους ελεύθεροι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στο οπαδικό επεισόδιο που κατέληξε στο θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Η εμπλοκή τους στην υπόθεση ανακοινώθηκε προ 15ημέρου από την αστυνομία, σε συνέχεια της έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης. Εκτός από τους συγκεκριμένους δύο είχε ανακοινωθεί η εμπλοκή δύο ακόμη προσώπων που αναμένεται να απολογηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και το όνομα του 48χρονου φίλου της κατηγορούμενης οδηγού. Για τον τελευταίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν πήρε κλήση να απολογηθεί.

Όσοι απολογήθηκαν σήμερα στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης υποστήριξαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση εναντίον του άτυχου Βούλγαρου, την οποία οι διωκτικές αρχές απέδωσαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Φέρονται να υποστήριξαν πως βρέθηκαν στην περιοχή για αναψυχή και επρόκειτο στη συνέχεια να μεταβούν στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας για να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και πως όταν αντιλήφθηκαν την επίθεση έτρεξαν κι απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, όπως επίσης της απαγόρευσης ενασχόλησης και συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Για την υπόθεση έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη η 26χρονη οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στην οποία αποδίδεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Δύο ακόμη νεαροί είχαν συλληφθεί από την πρώτη στιγμή και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.?

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS: Οι δέκα ημερομηνίες “σταθμός”07:10ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 5 Δεκεμβρίου06:56Τραμπ: Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία δεν βοηθάει τις διαπραγματεύσεις για ειρήνη06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1η Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:14Ρούμπιο: Παραγωγικές οι συζητήσεις στη Φλόριντα - Μένει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει23:59Ρέθυμνο: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στην Καλλιθέα (εικόνες)23:47Στις Βρυξέλλες αύριο ο Νίκος Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ23:34Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Θεαματικό ντέρμπι για... γερά νεύρα και επικράτηση της Ένωσης23:20Λακωνία: Εξερράγη φιάλη υγραερίου σε καφετέρια στη Νεάπολη (βίντεο)23:06Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ δύο ανδρών και μιας γυναίκας (εικόνες)22:52Σκληρές διαπραγματεύσεις στη Φλόριντα για το Ουκρανικό - Συμφωνία στα τελικά σημεία του σχεδίου θέλουν οι ΗΠΑ22:38Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο στη Γαστούνη - Στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες (εικόνες)22:24Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας οι αγρότες – Απαιτούν την απελευθέρωση των συναδέλφων τους 22:10ΠΑΟΚ: Τεράστιο "διπλό" με ανατροπή και 10 παίκτες21:56Κινητοποιήσεις αγροτών – Λάρισα: Στα δύο "κόπηκε" η Ελλάδα21:42"Δύο στα δύο" και κορυφή για την Εθνική21:28Έκρηξη χειροβομβίδας στη Ρόδο: Μήνυμα στήριξης από τον πατέρα του Ραφαήλ στον 39χρονο21:14F1: Παράταση στην αγωνία, μετά το θρίαμβο του Φερστάπεν στο Κατάρ21:10Ο αντιπρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτών Λάρισας στον ΑΝΤ1 - Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε21:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο