Απόψε στις δέκα το βράδυ ώρα Ελλάδας, θα ακολουθήσει δοξολογία στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.
Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός σχετικά με την οικονομία, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και το ζήτημα του μεταναστευτικού, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.
Όλα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου για το Πίρι Ρέις, το ζήτημα της ΑΟΖ και το ζήτημα της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Κύπρο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν ο Ταξιάρχης Φίλων που «υποχρέωσε» τον Τόμας Κεντζιόρα σε αυτογκόλ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στον ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου για το ζήτημα του μεταναστευτικού, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η συμφωνία με τη Chevron αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία της πατρίδας μας.