LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2020 14:23

Πέθαναν οι γηραιότεροι σιαμαίοι (εικόνες)

Έφυγαν από τη ζωή οι Ρόνιο και Ντόνι Γκάλιον που γεννήθηκαν ενωμένοι στην κοιλιά.

Ρόνιο - Ντόνι Γκάλιον - σιαμαίοι

Σε ηλικία 68 ετών έφυγαν από τη ζωή οι γηραιότεροι σιαμαίοι, ενώ ο θάνατός τους οφείλεται σε φυσικά αίτια. Ο Ρόνιο και ο Ντόνι Γκάλιον γεννήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου 1951 ενωμένοι στην κοιλιά τους και πέθαναν στις 4 Ιουλίου σε κέντρο περίθαλψης στο Οχάιο.

Το 2014 είχαν κηρυχθεί οι γηραιότεροι σιαμαίοι λίγο πριν από τα 63α γενέθλιά τους, ξεπερνώντας τους Τσανγκ και Ενγκ Μπάνκερ, τα πρώτα πιο διάσημα σιαμαία παγκοσμίως. Ο αδερφός τους Τζιμ Γκάλιον είπε στο WHIO-TV ότι οι δυο τους ήταν ενθουσιασμένοι που είχαν γίνει οι γηραιότεροι σιαμαίοι. Ο Τζιμ είπε ότι τα αδέρφια του συζητούσαν γι' αυτό συχνά και σημείωναν τις ημέρες στο ημερολόγιό τους.

Τη χρονιά που έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ, ο Ρόνιε είχε πει: "Είναι αυτό που εγώ και ο Ρόνι ονειρευόμασταν και ελπίζουμε να πάρουμε το δαχτυλίδι, επειδή το ονειρευόμασταν αυτό από τότε που ήμασταν παιδιά". Οι άνδρες ήταν ενωμένοι στη μέση και μοιράζονταν το κάτω πεπτικό σύστημα, το ορθό και το πέος, ενώ καθένας από αυτούς είχε τη δική του καρδιά, το στομάχι και ένα ζευγάρι χέρια και πόδια.

Ζούσαν με τον Τζιμ και τη γυναίκα του και την Τετάρτη της προηγούμενης εβδομάδας εισήχθησαν στο κέντρο περίθαλψης. Ο Τζιμ είπε στο MLive.com το 2014 ότι οι Ρόνι και Ντόνι εμφανίζονταν σε σόου στο πλαίσιο καρναβαλιών όταν ήταν παιδιά και χρησιμοποιούσαν τα έσοδά τους για να βοηθήσουν στη στήριξη των εννέα αδερφών τους. "Αυτό ήταν το μόνο εισόδημα, ήταν εκείνοι που μας έτρεφαν" είπε ο αδερφός τους.

Ρόνιο - Ντόνι Γκάλιον - σιαμαίοι

Στα τρία τους χρόνια ο πατέρας τους πήρε τα αγόρια στα καρναβάλια βλέποντας έτσι ότι είχαν τρόπο να φέρουν χρήματα στην οικογένεια και να πληρώσουν τον τεράστιο ιατρικό λογαριασμό. Ταξίδεψαν στη Βόρεια Αμερική μαζί με τον Γουάρντ Χολ έναν ιμπρεσάριο σε τσίρκο υπό τον τίτλο "Ζωντανοί αυτοπροσώπως οι Γκάλιον σιαμαίοι δίδυμοι". Σύμφωνα με τον αδερφό τους ο Ρόνι και ο Ντόνι δέχονταν διαφορετική συμπεριφορά στη Νότια και την Κεντρική Αμερική. "Τους υποδέχονταν σαν ροκ σταρ" είπε ο Τζιμ.

Τα δύο αδέρφια βρίσκονταν στο τρέιλέρ τους και παρακολουθούσαν τηλεόραση ενώ οι θεατές των καρναβαλιών πλήρωναν για να τους παρακολουθούν μέσω παράθυρου. Αποσύρθηκαν το 1991 και ζούσαν μόνοι τους έως το 2010 όταν εμφάνισαν προβλήματα υγείας. Έτσι τους ανέλαβαν τα μέλη της οικογένειάς τους. Το 2010 δημιουργήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους. Εθελοντές της κοινότητας που ζούσαν συνεισέφεραν ώστε να δημιουργηθεί μία προσθήκη στο σπίτι του Τζιμ ώστε οι σιαμαίοι να έχουν ένα σπίτι να ζουν. Μεγαλώνοντας υπέφεραν από αρθρίτιδα. Έτσι πέρασαν 10 χρόνια μέσα στην οικογένειά τους.

Πηγή: The Sun

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη Σήμερα 10:28 | Ειδήσεις

«Δεν μπορούμε να έχουμε φυσικό αέριο στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία», δήλωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην 6η Υπουργική Συνάντηση της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια (P-TEC), στο Ζάππειο.

Ζάππειο: Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία για το αμερικανικό LNGΣήμερα 11:41 | Ειδήσεις

Η συμφωνία φέρει σημαντική γεωοικονομική και ενεργειακή βαρύτητα για την Ελλάδα.

"Αποκαλύψεις"- Echo: Θρίλερ με τον θάνατο του θρυλικού σκύλου-ερευνητή της Anubis (βίντεο)Σήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή "Αποκαλύψεις", οι τιμές στις βιοχημικές του εξετάσεις ήταν 10 φορές πάνω από το όριο.

Βορίζια - "Αποκαλύψεις": Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της προσαγωγής του 48χρονουΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά συλλήψεις μελών και από τις δύο οικογένειες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδονησία: Έκρηξη σε τζαμί μέσα σε σχολικό συγκρότημα - Πολλαπλοί τραυματίες17:04Ενισχύονται τα δρομολόγια του μετρό λόγω του 42ου Μαραθωνίου της Αθήνας16:50Βορίζια - "Αποκαλύψεις": Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της προσαγωγής του 48χρονου16:36Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια16:22Hellenic Championship ATP 250: Ο Τζόκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά και κυνηγάει τον 101ο τίτλο του16:08Τέμπη - Σύμβαση 717: Αναβλήθηκε η δίκη των ελεγκτών 15:54"Αποκαλύψεις"- Echo: Θρίλερ με τον θάνατο του θρυλικού σκύλου-ερευνητή της Anubis (βίντεο)15:40Παναθηναϊκός: Ο Κένεθ Φαρίεντ έρχεται για να “γεμίσει” την ρακέτα15:26Miss Universe: Ο πρόεδρος Ναουάτ ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη για το περιστατικό με την Μις Μεξικό (βίντεο)15:12Λάρισα: Στο νοσοκομείο τρίχρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο14:58Βέροια: Αιματηρή ληστεία στο φράγμα του Αλιάκμονα14:44Στις 3 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα14:30Συμφωνία ATLANTIC - SEE LNG TRADE και Venture Global για την προμήθεια LNG14:16Μαρινάκης στο "Πρωινό": Μου έχουν ευχηθεί "μακάρι Τέμπη"14:02ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού13:48Χρυσοχοΐδης: Μόνιμα στην Κρήτη το Ελληνικό FBI - Τέλος οι μπαλωθιές13:35Βορίζια: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Τα τελευταία στοιχεία13:21Τέμπη: Ξεκίνησε η δίκη για τις καθυστερήσεις υλοποίησης της σύμβασης 717 13:08Υπουργός Ενέργειας ΗΠΑ από Ζάππειο: Μαζί θα εξαλείψουμε το ρωσικό φυσικό αέριο12:54Βόλος: Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε 16χρονη μέσα σε λεωφορείο12:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο