LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2020 02:27

Νωρίτερα η κυκλοφορία του βιβλίου με τις αποκαλύψεις από την ανιψιά του Τραμπ

Τίτλος του βιβλίου “Πάρα πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο”.

βιβλίο - Μαίρη Τραμπ - ανηψιά - Too Much and Never Enough

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις 14 Ιουλίου, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο, που έγραψε η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία υπόσχεται αποκαλύψεις σχετικά με τον Αμερικανό Pρόεδρο και την οικογένειά του, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκδοτικό οίκο “Simon & Schuster”.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του βιβλίου με τίτλο “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man” (Πάρα πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο) πυροδότησε μια δικαστική μάχη, σχεδόν 4 μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, αδελφός του Αμερικανού Προέδρου, προσπάθησε να εμποδίσει την κυκλοφορία του, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και υποστηρίζοντας ότι το βιβλίο παραβιάζει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που η 55χρονη συγγραφέας είχε αποδεχθεί σε σχέση με την κληρονομιά του πατέρα του, Φρεντ Τραμπ.

AP - ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ - ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ωστόσο, εφετείο στη Νέα Υόρκη ήρε την περασμένη Τετάρτη την εντολή προσωρινής απαγόρευσης της δημοσίευσης που είχε εκδοθεί δύο ημέρες νωρίτερα. Το δικαστήριο έκρινε πως ο εκδοτικός οίκος “Simon & Schuster” «δεν συμμετείχε στη συμφωνία» εμπιστευτικότητας των Τραμπ και επομένως μπορούσε να προχωρήσει στην έκδοση.

Αντιθέτως, μετέθεσε για αργότερα την απόφασή του σχετικά με το ερώτημα της πιθανής παραβίασης από τη Μέρι Τραμπ της συμφωνίας που στόχευε στο να την εμποδίσει να αποκαλύψει οικογενειακά μυστικά.

AP - ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ - ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο εκδοτικός οίκος “Simon & Schuster” αναφέρει σε μια ανακοίνωση ότι προχωράει νωρίτερα με την κυκλοφορία του βιβλίου λόγω της «υψηλής ζήτησης και του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος».

Η Μέρι Τραμπ, ψυχολόγος, είναι η κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου αδελφού του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απεβίωσε το 1981, σε ηλικία 42 ετών, από επιπλοκές του αλκοολισμού.

«Ένας εν ενεργεία Πρόεδρος που φιμώνει έναν ιδιώτη είναι η τελευταία απόδειξη της προβληματικής συμπεριφοράς, που έχει ήδη διχάσει μια κατακερματισμένη χώρα, η οποία είναι αντιμέτωπη με μια παγκόσμια πανδημία», επισημαίνει η συγγραφέας στη δήλωση που εστάλη από εκπρόσωπό της στην εφημερίδα USA Today.

Στο βιβλίο των 240 σελίδων, η Μέρι Τραμπ αφηγείται γεγονότα στα οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο σπίτι των παππούδων της στη Νέα Υόρκη, όπου μεγάλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. «Περιγράφει έναν εφιάλτη τραυματικών εμπειριών, καταστροφικών σχέσεων και ένα τραγικό μείγμα παραμέλησης και κακομεταχείρισης», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)Σήμερα 07:40 | Ειδήσεις

Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες και ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία από το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης.

Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…Σήμερα 07:51 | Ειδήσεις

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις από οπαδικούς στρατούς», υπογράμμισε ο Πάκος.

Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…Σήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου Υπουργού Άμυνας για τον Πρόεδρο της Γερμανίας που θα συναντηθεί σήμερα με τον Ερντογάν στην Άγκυρα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο