LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2020 08:31

Κορονοϊός: Συνεχίζει να σκορπά τον θάνατο στην Ινδία

Η χώρα ξεπέρασε τη Ρωσία σε αριθμό κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό, κατατάσσεται πλέον 3η παγκοσμίως με σχεδόν 700.000.               

AP - Ινδία - κορονοϊός

Η Ινδία ξεπέρασε τη Ρωσία και μετατράπηκε στη χώρα που κατατάσσεται στην τρίτη θέση στον κόσμο ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, τα οποία ανέρχονται σε σχεδόν 700.000 σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα, καθώς η εξάπλωση της πανδημίας δεν μοιάζει να επιβραδύνεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν πάνω από 23.000 νέα κρούσματα μόλυνσης, αριθμός ελαφρά χαμηλότερος από αυτόν που είχε ανακοινωθεί μία ημέρα νωρίτερα και ανερχόταν σε σχεδόν 25.000. Συνολικά, τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ανέρχονται πλέον σε 697.358.

Οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 έχουν φθάσει σχεδόν τους 20.000 — ανέρχονται σε 19.963, κατά τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας.

Η Ινδία πλέον έχει καταγράψει τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Ο αριθμός τους είναι οκταπλάσιος από αυτόν που έχει καταγραφεί επισήμως στην Κίνα, χώρα με παρόμοιο μέγεθος πληθυσμού, όπου ο SARS-CoV-2 προσέβαλε για πρώτη φορά τον άνθρωπο στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Αξιωματούχοι της ινδικής κυβέρνησης έκαναν γνωστό ότι ανακλήθηκε η απόφαση να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το Ταζ Μαχάλ, ο πιο γνωστός τουριστικός προορισμός στη χώρα (στην πόλη Άγκρα, 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το Νέο Δελχί), η οποία επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή σήμερα, καθώς καταγράφεται έξαρση των νέων κρουσμάτων μόλυνσης στην περιοχή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπεισόδια στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικούς - Φωτιές σε κάδουςΣήμερα 08:10 | Ειδήσεις

Ομάδες περίπου 60 ατόμων επιτέθηκαν σε διμοιρίες της Αστυνομίας, προκαλώντας φωτιές και υλικές ζημιές.

Τι καιρό θα κάνει το ΣάββατοΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Χαλκίδα: Οι αγρότες κλείνουν την υψηλή γέφυραΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, οι αγρότες της Εύβοιας σχεδιάζουν νέα μορφή κινητοποίησης, με μετακίνηση στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών, όπου θα ζητήσουν να σηκωθούν οι μπάρες ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των Ι.Χ. οχημάτων.

"Γάζωσαν" κατάστημα στα Άνω Λιόσια - Μυστήριο γύρω από τα κίνητραΣήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά επιχείρησης το απόγευμα της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
"Γάζωσαν" κατάστημα στα Άνω Λιόσια - Μυστήριο γύρω από τα κίνητρα09:24Θεσσαλονίκη: 24ωρη λειτουργία σήμερα στο μετρό09:10Χαλκίδα: Οι αγρότες κλείνουν την υψηλή γέφυρα08:56Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Δεκεμβρίου08:42Επεισόδια στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικούς - Φωτιές σε κάδους08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:14Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί τελευταίας στιγμής08:00Easy 97.2 Disco Snow Party στην Πλατεία Κοραή07:55Όμιλος ΔΕΗ: Νέα ορόσημα και ενισχυμένη διαφάνεια στην ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης07:44Ρώμη - Φοντάνα ντι Τρέβι: Με εισιτήριο η επίσκεψη από τον Φεβρουάριο23:59Σέρρες: Σύλληψη 62χρονου καθηγητή για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτρια23:44Απάντηση με... προπόνηση για τον Ολυμπιακό 23:30Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου23:16Πτολεμαϊδα: Πώς ο σκύλος “Bongo”… “ξετρύπωσε” σημαντική ποσότητα ναρκωτικών σε κτήμα 60χρονου23:02Νέα πρόκληση Μιτσκόσκι: Για μένα το όνομα “Μακεδονία” είναι ιερό22:48Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε χωράφι (εικόνες)22:47Ελλάδα – Αρμενία: Υπεγράφη σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας22:33Παρέμβαση ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν τη βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο22:19Ελληνοτουρκικά: Εισβολή οπλισμένων τουρκικών F-16 στο Αιγαίο και σκληρές αερομαχίες με ελληνικά αεροσκάφη22:05Παναθηναϊκός: "Μέσα" για το ματς με τον ΠΑΟΚ, Σφιντέρσκι, Τουμπά – Πρόλαβε τη θλάση ο Πάντοβιτς21:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο