LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2020 13:53 | Ανανέωση: 05 Ιουλίου 2020 13:49

Άγρια δολοφονία εξιχνιάστηκε 18 χρόνια μετά!

Η ψηφιοποίηση του εγκληματολογικού αρχείου είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός βασικού υπόπτου για την τέλεση του εγκλήματος, που έγινε στον Βόλο το 2002.

Αστυνομία - περιπολικό - ύπαιθρος

Η ψηφιοποίηση του εγκληματολογικού αρχείου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, που πραγματοποιείται μεθοδικά το τελευταίο διάστημα, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός βασικού υπόπτου για την τέλεση ενός ειδεχθούς εγκλήματος, που έγινε στον Βόλο το 2002.

Η δολοφονία με άγριο τρόπο μιας ηλικιωμένης γυναίκας είχε συγκλονίσει τότε την τοπική κοινωνία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, καθώς ο ληστής που είχε παραβιάσει την οικία της, δεν είχε αρκεστεί μόνο στη ληστεία, αλλά την είχε κακοποιήσει άγρια, προκαλώντας της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές, σύμφωνα με το larissapress.

Στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένα αποτύπωμα στην πόρτα της οικίας, το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος και στην σύλληψη του δολοφόνου. Αυτό έγινε την Παρασκευή, όταν με τη χρήση της τεχνολογίας, οι αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, καθώς ταυτοποιήθηκε εκείνο το αποτύπωμα που παρέμεινε "ενεργό" για τις αστυνομικές αρχές επί 18 ολόκληρα χρόνια. Ο δολοφόνος, αν και Αλβανικής καταγωγής, δεν έφυγε ποτέ από το Βόλο, αλλά παρέμεινε στην πόλη, ανενόχλητος όλα αυτά τα χρόνια.

"Καμία υπόθεση δεν κλείνει για την Ελληνική Αστυνομία, όσος καιρός κι αν περάσει, αν δεν εξιχνιαστεί", δήλωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος επεσήμανε πως "η μεθοδική δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα έχει ως συνέπεια την εξιχνίαση και άλλων, παρόμοιων υποθέσεων".

Ο ύποπτος άντρας για την τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι αστυνομικές αρχές θεωρούν την υπόθεση απολύτως στοιχειοθετημένη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο