LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2020 17:33

Ένα “χρυσό”… ξενοδοχείο στο Ανόι (εικόνες)

Το πεντάστερο ξενοδοχείο προσπαθεί, λόγω κορονοϊού, να προσελκύσει πελάτες με πολύ ακριβά γούστα...     

Βιετνάμ - ξενοδοχείο - χρυσές μπανιέρες - χρυσές λεκάνες

Με νέα, λαμπερή όψη άνοιξε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, που ελπίζει ότι θα προσελκύσει πελάτες με πολύ ακριβά γούστα: επίχρυσες μπανιέρες, νιπτήρες ακόμα και λεκάνες τουαλέτας και όλα αυτά μέσα σε ένα κτίριο με χρυσή πρόσοψη.

Οι υπεύθυνοι στο Dolce Hanoi Golden Lake Hotel ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε μια προσπάθεια να φέρουν τους τουρίστες πίσω στο Βιετνάμ, όπου ο τουριστικός τομέας ανοίγει και πάλι σταδιακά ύστερα από τρίμηνο lockdown λόγω του κορονοϊού.

Βιετνάμ - ξενοδοχείο - χρυσές μπανιέρες - χρυσές λεκάνες

Το ξενοδοχείο, που ανήκει στον όμιλο Hoa Binh και το διαχειρίζεται η αμερικανική Wyndham Hotels & Resorts Inc, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα γειτονικά, φθαρμένα από τον χρόνο, κτίρια μιας άλλης εποχής.

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει άλλο ξενοδοχείο σαν αυτό στον κόσμο», δήλωσε ο Νγκουγέν Χουού Ντουόνγκ, πλειοψηφικός μέτοχος και πρόεδρος του ομίλου Hoa Binh.

Βιετνάμ - ξενοδοχείο - χρυσές μπανιέρες - χρυσές λεκάνες

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια πισίνα με πλακάκια χρυσού 24 καρατίων στην οροφή του κτιρίου, ενώ μέσα στα δωμάτια τα μπάνια είναι διακοσμημένα με το πολύτιμο μέταλλο. Με τιμή από 250 δολάρια τη βραδιά, το ξενοδοχείο ανήκει στην ίδια κλίμακα τιμής όπως ανταγωνιστικά του πολυτελή καταλύματα στην πόλη.

«Άλλαξε την εικόνα που έχω για το τι μπορεί να είναι η πολυτέλεια. Άλλα ξενοδοχεία πολυτελείας συνήθως χρησιμοποιούν το μάρμαρο για πλακάκια, ενώ εδώ τα πάντα είναι επίχρυσα, ακόμα και ο νιπτήρας», δήλωσε ο 62χρονος πελάτης Λουόνγκ Βαν Τούαν, και ο ίδιος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. 

Βιετνάμ - ξενοδοχείο - χρυσές μπανιέρες - χρυσές λεκάνες

Το Βιετνάμ κατάφερε με σχετική επιτυχία να περιορίσει την επιδημία του κορονοϊού στη χώρα με μόνο 350 περίπου κρούσματα και κανένα καταγεγραμμένο θάνατο. Ο Ντουόνγκ δήλωσε ότι εάν δεν είχε ενσκήψει η πανδημία, το ξενοδοχείο θα ήταν γεμάτο με πελάτες από το εξωτερικό. 

Βιετνάμ - ξενοδοχείο - χρυσές μπανιέρες - χρυσές λεκάνες

Για να αποκτήσει το ξενοδοχείο τη νέα του όψη χρησιμοποιήθηκε περίπου ένας τόνος χρυσού, δήλωσε ο Ντουόνγκ, που είναι βετεράνος του Πολέμου του Βιετνάμ και πρώην οδηγός τρίκυκλου ποδηλάτου ταξί που απέκτησε την περιουσία του από τις κατασκευές και τα ακίνητα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν ΜοντανάΣήμερα 14:19 | Ειδήσεις

Το ζευγάρι έχει εκφράσει τη λύπη του για την πυρκαγιά κι έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί πλήρως με τις ερευνητικές αρχές.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψειςΣήμερα 13:46 | Ειδήσεις

Χθες το βράδυ σημειώθηκε καινούργια επίθεση εμπλέκοντας δύο νέα πρόσωπα,  που, έως τώρα, δεν βρίσκονταν στο μάτι του κυκλώματος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Στο νοσοκομείο δασκάλα που ξυλοκοπήθηκε από τον 22χρονο σύντροφό της15:24Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του15:14Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψεις15:04Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο14:54Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά14:44Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 50χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και γυάλινο μπουκάλι σε δύο άτομα14:34Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24Χρυσές σφαίρες: Νικητής της βραδιάς η ταινία "Μια μάχη μετά την άλλη" - Για τον 1ο ανδρικό ρόλο βραβεύθηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ 14:10Χωρίς ταξί για 48 ώρες η χώρα - Αποφασίσθηκε απεργία από αύριο, Τρίτη 13/113:56Ιράν: Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις αρκεί να είναι δίκαιες13:46Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα13:36Σε υψηλούς τόνους η εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για συγκάλυψη13:26Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπών13:16Κλειστά από σήμερα τα αεροδρόμια Σαντορίνης και Κέρκυρας13:06Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και εμβληματική φιγούρα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ρολάν Κουρμπίς12:56Γερμανία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω χιονιού και πάγου12:46Τέμπη - Δίκη για τη διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού12:36Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους από διευθυντής του γραφείου του Χριστοδουλίδη μετά το βίντεο12:26Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των προημιτελικών12:16Βουλή - Εξεταστική επιτροπή ΟΠΕΚΕΠΕ: Διεύρυνση καταλόγου μαρτύρων ζητά η αντιπολίτευση12:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο