LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2020 14:17

Ο Πιρς Μπρόσναν για τον Τζέιμς Μποντ και τον... Ντάνιελ Κρεγκ

Τι λέει ο δημοφιλής ηθοποιός για την ξαφνική αντικατάσταση του στην σειρά ταινιών, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό πράκτορα.

ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ - ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Καμία πικρία δεν νιώθει ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) που έφυγε από την κινηματογραφική σειρά του Τζέιμς Μποντ. Ο Ιρλανδός ηθοποιός ανέλαβε τον εμβληματικό ρόλο το 1995 με την ταινία «Επιχείρηση χρυσά μάτια», συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί σε τρεις ακόμη ταινίες πριν «τον βγάλουν στο περιθώριο» μετά την ταινία «Πέθανε μία άλλη μέρα» του 2002.

Σύμφωνα με τον Μπρόσναν, οι παραγωγοί θεώρησαν ότι το franchise χρειάζονταν ανανέωση και επέλεξαν τον Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) να αναλάβει τον ρόλο, παρόλο που o Πιρς Μπρόσναν επιθυμούσε να κάνει και την πέμπτη του ταινία 007.

Τώρα, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, ο 67χρονος ηθοποιός λέει ότι δεν νιώθει τίποτα αρνητικό για το franchise.

«Δεν αισθάνομαι καμία λύπη. Δεν αφήνω τη λύπη να έρθει στον κόσμο μου... Απλώς οδηγεί σε περισσότερη δυστυχία και περισσότερη λύπη», είπε στην εφημερίδα «The Guardian» σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε για να προωθήσει την ταινία «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» στην οποία έχει έναν μικρό ρόλο.

«Ο ρόλος του Μποντ ήταν ένα δώρο που συνεχίζει να μου δίνει και μου επέτρεψε να κάνω μία υπέροχη καριέρα. Ο Μποντ σε ακολουθεί για πάντα» είπε ο ηθοποιός.

Τον ρόλο του Μποντ ακολούθησαν μεταξύ άλλων, η συμμετοχή του στο «Mamma Mia» καθώς και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεοπτική σειρά «The Son».

«Δεν έχω καμία διάθεση να συνταξιοδοτηθώ», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι 67 χρόνων, τώρα και οι ρόλοι που θα έρθουν σε μένα θα είναι αυτοί του γέροντα, και μία στροφή στην κωμωδία. Σε αυτό το σημείο της ζωής, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, από το να παίζω και να ζωγραφίζω».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:10Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο