LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2020 13:47

Επικοινωνία Τσίπρα με τη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα

Τι είπε στη μητέρα και τη γιαγιά του κοριτσιού από τη Ρόδο. Τα "πυρά" στην κυβέρνηση και η υπόσχεσή του...

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με τη μητέρα και τη γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, που είχε λιποθυμήσει, επικοινώνησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να τους πω αυτό που θέλω να μοιραστώ με κάθε εργαζόμενο αυτές τις δύσκολες ώρες. Πως δεν είναι μόνες τους. Πως δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, προσθέτει, «η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους».

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι «εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με κάθε εργαζόμενο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», υπογραμμίζοντας ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ «για την προστασία της εργασίας και το εισόδημα έκτακτης ανάγκης που καλύπτει και τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό, αποτελούν ζωτικής σημασίας επιλογές για την κοινωνία».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο