LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2020 23:24 | Ανανέωση: 27 Ιουνίου 2020 23:28

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: “Λευκή” ισοπαλία ελέω VAR

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Ηρακλείου για τα πλέι-οφ της Super League.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Χωρίς νίκη παρέμειναν στα πλέι-οφ της Super League μετά από 4 αγωνιστικές, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ηράκλειο της Κρήτης δεν ανέδειξε νικητή (0-0), παρότι στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” ήταν σαφώς ανώτεροι του αντιπάλου του, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με το “τρίποντο”, παρότι πέτυχαν δύο γκολ, που (σωστά) δεν μέτρησαν μετά την εξέταση του VAR.

Μετά από τρεις σερί ήττες, η ομάδα του Γιώργου Σίμου πήρε τον πρώτο της βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει, ενώ για το “τριφύλλι” ήταν η 3η ισοπαλία, ενώ έχει και μία ήττα από τον Ολυμπιακό.

Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς είχε ο ΟΦΗ στο 18΄ με τον Διούδη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Βαζ. Οι “πράσινοι” απάντησαν στο 22΄ με το σουτ του Κουρμπέλη από καλή θέση στην περιοχή να φεύγει ψηλά άουτ. Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε άλλες καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν και να μην μπορούν να οργανωθούν όπως θα ήθελαν στη μεσαία γραμμή.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο, ιδιαίτερα μετά το 55΄. Στο 58΄ “άγγιξαν” το 1-0 μετά την κεφαλιά του Μακέντα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη και τον κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Ουάλεϊ, που την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Μακέντα πέτυχε γκολ με πλασέ, αλλά με την βοήθεια και του VAR δεν μέτρησε, καθώς ο Ιταλός είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

Αν και ο ρυθμός του ματς έπεσε μετά το 75΄, ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο επίσης δε μέτρησε, καθώς πριν σκοράρει από κανονική θέση ο Καμπετσής, ο Περέα είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του και με τη συνδρομή του VAR το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69΄ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (68΄ Στάικος), Βαζ (90΄+2 Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέντο (43΄ Μάνος).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78΄ Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82΄ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82΄ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63΄ Ανουάρ), Μακέντα (83΄ Καμπετσής).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο