LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2020 10:29 | Ανανέωση: 27 Ιουνίου 2020 10:56

Σαμαράς για Novartis: κανένα “παρακράτος” δεν λειτουργεί χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής

«Θα μιλήσω στη Βουλή για όλους και για όλα» είπε για τη Novartis. Πώς σχολιάζει την ηχογραφημένη συνομιλία Παππά - Μιωνή; Τι λέει για τον "πειρατή" Ερντογάν και τις προκλήσεις της Άγκυρας.

Σαμαράς - Άρειος Πάγος

«Τα πέπλα προστασίας και η αίσθηση του ακαταδίωκτου τελείωσαν» σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακιο» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής και στον απόηχο της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά-Μιωνή.

Ο πρ. πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του, υποστηρίζει ακόμη ότι «κανένα παραδικαστικό κύκλωμα δεν μπορεί να εκτελέσει τα σχέδιά του δίχως πρόθυμους επίορκους δικαστές και κανένα παρακρατικό κύκλωμα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής».

Επίσης συμπηρώνει: «Από την αρχή της άθλιας αυτής υπόθεσης κατανόμασα τη συμμορία και τους είπα ότι "θα τους πάω μέχρι τέλους". Τότε ειρωνεύονταν. Τώρα κατέρρευσαν. Και όπως είδατε, στην Επιτροπή ο Ρασπούτιν και η παρέα του το έβαλαν στα πόδια. Τώρα πια όλοι καταλαβαίνουν τι έγινε και όλοι αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των σκευωρών. Σε λίγο η προανακριτική θα βγάλει το πόρισμά της. Τότε θα μιλήσω στη Βουλή για όλους και για όλα».

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά-Μιωνή ο κ. Σαμαράς λέει: «Τι να πω εγώ; Τα είπε και τα παραδέχθηκε μόνος του ο γραφικός κ. Παππάς. Ό,τι εξηγήσεις και να προσπαθεί να δώσει αλλάζοντας θέσεις κάθε μέρα, δεν πείθουν κανένα. «Μαγαζί» και «παραμάγαζο», με ατζέντες, εκβιασμούς, απειλές, χυδαιότητες και συκοφαντίες, όλα για την "καρέκλα της εξουσίας"».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι δεν προκύπτει καμία εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην έρευνά τους, ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει :«Αυτή είναι η πλήρης απόδειξη της σκευωρίας, και με τη βούλα της αμερικανικής κυβέρνησης. Αντί να ψάξουν από το 2017 τα κυκλώματα και τους λογαριασμούς του ιατρικού κόσμου, άλλαξαν την «ατζέντα». Στοχοποίησαν, υπό τις εντολές Ρασπούτιν, τους πολιτικούς αντιπάλους με σκοπο την εξυπηρέτηση των άθλιων σχεδίων του κ. Τσίπρα».

Τέλος, αναφερόμενος στα Ελληνοτουρκικά ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει:« Η Τουρκία κοντεύει να "γκριζάρει" το μισό Αιγαίο, διάλογο με “πειρατές” δεν κάνει κανείς» και προσθέτει πως για να αποφύγουμε μία σύγκρουση πρέπει να τους «πείσουμε ότι αν έμπρακτα παραβιάσουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για όλα».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χονγκ Κονγκ: Εννέα μήνες αναμένεται να διαρκέσει η έρευνα για την πυρκαγιά στους ουρανοξύστες 12:26Οι αγρότες μπήκαν με τα τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Συμβολικός αποκλεισμός (βίντεο)12:11Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Αντικοινοβουλευτική" η συμπεριφορά της Κωνσταντοπούλου, λέει ο πρόεδρος της επιτροπής11:57Αλληλοκατηγορίες Μ. Λαζαρίδη και Μ. Αποστολάκη για προσαγωγή στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Κρήτη11:43Πάτρα: 89χρονη σκότωσε δύο κουτάβια και επιτέθηκε σε νεαρό11:29Μπλόκα Αγροτών: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης11:15Χρυσή Αυγή: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στο Εφετείο - Συγκέντρωση από σωματεία και φορείς (εικόνες)11:01Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:47Θεσσαλονίκη: Απόβαση αγροτών με τα τρακτέρ τους σήμερα στο λιμάνι - Ποια σημεία θα αποκλείσουν10:33ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές COVID-19 και 7 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης10:19Πάτρα: Παραμένουν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας10:05Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας09:52Μπλόκα Αγροτών: Ανοιχτά τα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης - Οκτάωρος αποκλεισμός σε Προμαχώνα και Εξοχή09:38Μεξικό: Με ποινή φυλάκισης τιμωρείται η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων09:24Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok09:10Συμμαχία των Προθύμων - Ουκρανία: "Στο τραπέζι" η αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων08:56Προϋπολογισμός 2026: Ξεκινά σήμερα στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση για την ψήφισή του08:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη, για παράνομες επιδοτήσεις – 15 προσαγωγές08:28Χανιά: Προσποιήθηκε τον λογιστή, μπήκε στο σπίτι και την λήστεψε08:14Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία08:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο