LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2020 15:56

Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Το 10ο Athens Open Air Film Festival μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε πολυαγαπημένες δημιουργίες του σύγχρονου και κλασικού κινηματογράφου.

athensfilmfestival

Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός, που συνδιοργανώνεται από τις Νύχτες Πρεμιέρας και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας.

Η πολυαναμενόμενη θερινή κινηματογραφική γιορτή είναι ένας εναλλακτικός και αφοπλιστικά όμορφος τρόπος να βλέπει κανείς ταινίες και ταυτόχρονα να αντικρίζει την πόλη, όπως δεν τη φανταζόταν ποτέ.

Το 10ο Athens Open Air Film Festival μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε πολυαγαπημένες δημιουργίες του σύγχρονου και κλασικού κινηματογράφου, μετατρέποντας εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης, όπως την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τον Ναό του Ολυμπίου Διός, τον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος και τον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά. Επίσης, διοργανώνει μια εντυπωσιακή drive-in προβολή στον Λυκαβηττό και προγραμματίζει προβολές σε θερινές αίθουσες, εκφράζοντας για μια ακόμη χρονιά την αμέριστη υποστήριξη της διοργάνωσης.

Όλες οι προβολές του Athens Open Air Film Festival θα πραγματοποιηθούν εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τις αποστάσεις, όπως αυτά προβλέπονται για τα θερινά σινεμά. Οι προβολές είναι με ελεύθερη είσοδο, ωστόσο, για να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών. Η διανομή των δελτίων για τις προβολές των 21.30 θα ξεκινά στις 19:30 και των 21.00 στις 19.00, μέχρι εξαντλήσεώς τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 25 Ιουνίου | 21:30

JACKIE BROWN (1997, 154'), του Κουέντιν Ταραντίνο

Πρωταγωνιστούν: Παμ Γκριρ, Ρόμπερτ Φόρστερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρίτζετ Φόντα, Μάικλ Κίτον. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι | Είσοδος από οδό Ιάκχου).

Παρασκευή 26 Ιουνίου | 21:30

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ | TODO SOBRE DI MADRE (1999, 104'), του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Πρωταγωνιστούν: Σεσίλια Ροθ, Μαρίζα Παρέδες, Πενέλοπε Κρουζ, Καντέλα Πένια, Αντόνια Σαν Χουάν. Η προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και θα τη συνοδεύει το βανάκι του Pepper 96.6 (στην πρώτη του καλοκαιρινή έξοδο) με μουσικές εμπνευσμένες από το σινεμά του Πέδρο Αλμοδόβαρ. #AthensPride. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι | Είσοδος από οδό Ιάκχου).

Σάββατο 27 Ιουνίου | 22:45 

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (1975, 100'), του Τζιμ Σάρμαν

Πρωταγωνιστούν: Τιμ Κάρι, Σούζαν Σαράντον, Μπάρι Μπόστγουϊκ, Ρίτσαρντ Ο' Μπράιαν, Πατρίσια Κουίν. Επετειακή προβολή για τα 45 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας, με την υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. #AthensPride. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι | Είσοδος από οδό Ιάκχου).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Επίσκεψη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και σε εκδήλωση της ομογένειας στην ΟυάσινγκτονΧθες 20:47 | Ειδήσεις

Απόψε στις δέκα το βράδυ ώρα Ελλάδας, θα ακολουθήσει δοξολογία στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο ΧατζηνικολάουΧθες 20:53 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός σχετικά με την οικονομία, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και το ζήτημα του μεταναστευτικού, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε 68χρονος έξω από το σπίτι τουΧθες 23:05 | Ειδήσεις

Οι τοπικές αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός που είχε εντοπιστεί στον ΘερμαϊκόΧθες 22:36 | Ειδήσεις

Τη Δευτέρα ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό μια ακόμη σορός, που άνηκε σε 23χρονο ημεδαπό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε 68χρονος έξω από το σπίτι του23:59Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρή 4χρονη που έπεσε από μπαλκόνι23:43Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Κόντη - Αναλαμβάνει υπηρεσιακός 23:23Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Πρωθυπουργό εκλέγει ο λαός και όχι οι παράγοντες23:09Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Ξοδεύαμε σαν να μην υπάρχει αύριο22:55Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός που είχε εντοπιστεί στον Θερμαϊκό22:41Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κεφαλονιά22:27Λίβανος: Τουλάχιστον δύο νεκροί εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος στη Μπάαλμεκ22:13Champions League: Η Πάφος των 10 παικτών «πέρασε χειροπέδες» στον Ολυμπιακό21:59Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη21:45Στο Καπιτώλιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος21:31Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου21:17Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους21:08Ο Λεβαδειακός διέσυρε τον ΠΑΟΚ με 4-120:54Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 για Μεταναστευτικό: Καμία Κρήτη δεν έχει βουλιάξει20:40Θεσσαλονίκη: 29χρονος έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο - Συνελήφθησαν τρία άτομα20:26Μητσοτάκης στον ANT1: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι υπόθεση εκτεταμένης διαφθοράς και ήταν δική μας ευθύνη να τον βάλουμε σε τάξη20:12Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Αντιμετώπιση της ακρίβειας με γενναία, μόνιμη και στοχευμένη αύξηση των πραγματικών μισθών19:58Πρώτη εγχώρια νίκη ο Παναθηναϊκός με Ντέσερς19:41Θεσσαλονίκη: Τροποποιείται αύριο η λειτουργία του Μετρό λόγω προγραμματισμένης πορείας19:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο