LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2020 07:59

“Διαζύγιο” Φενερμπαχτσέ – Ομπράντοβιτς

Η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας για τη συνεργασία της με τον Σέρβο τεχνικό.

Ομπράντοβιτς

Η επιτυχημένη συνεργασία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τη Φενερμπαχτσέ ολοκληρώθηκε. Η τουρκική ομάδα ενημέρωσε ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν θα επιστρέψει στον πάγκο της τη νέα σεζόν και θα μείνει εκτός παρκέ για έναν χρόνο, όπως ακριβώς είχε πράξει και στο τέλος της θητείας του από τον Παναθηναϊκό το 2012.

Ο «Ζοτς» αποχωρεί μετά από μία επταετία από τη Φενέρ, έχοντας κατακτήσει μαζί της τέσσερα πρωταθλήματα Τουρκίας (2014, 2016, 2017, 2018), τρία Κύπελλα (2016, 2019, 2020) και μία Euroleague (2017). Ωστόσο, η σημαντικότερη προσφορά του ήταν το γεγονός ότι μετέτρεψε την ομάδα σε μία ισχυρή και υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

H ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

«Όπως ήταν γνωστό ο αξιότιμος προπονητής μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Αλί Κοτς και τον Σεμίχ Οζσόι για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μετά τις διαπραγματεύσεις ο προπονητής γύρισε στη χώρα του και ήθελε να πάρει την τελική απόφαση μετά από τη συνάντηση με την οικογένειά του. Δυστυχώς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σήμερα ότι ο προπονητής έστειλε την απάντησή του στην ομάδα μας και αποφάσισε να μείνει χωρίς ομάδα για ένα χρόνο. Ως ο αρχιτέκτονας των αμέτρητων επιτυχιών που ήλθε στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2013-14 και κατέκτησε την Euroleague το 2017 πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του, καθώς έγραψε με χρυσά γράμμα το όνομά του στη ιστορία του συλλόγου. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας θρύλος της Φενέρμπαχτσε, θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειάς μας για πάντα, με τα επιτεύγματα και απερίγραπτη χαρά που μας έφερε».

Από την πλευρά του, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε για το τέλος της συνεργασίας του με τη Φενέρ: «Ύστερα από επτά σεζόν το μόνο που έχει μείνει είνα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον πρώην πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ και τη διοίκησή του και στον τωρινό πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι και τη διοίκησή τους για τη στήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες που δουλέψαμε μαζί για επτά χρόνια. Ήταν οι σημαντικοί, που έφεραν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Ξεχωριστά "ευχαριστώ" και στον κόσμο, που δίχως αυτόν η δουλειά μας δεν έχει αξία. Έδειξαν την ασταμάτητη στήριξη και αγάπη τους σε κάθε στιγμή αυτών των επτά όμορφων χρόνων. Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου».

Πάντως, ο εκπρόσωπός του Σέρβου τεχνικού, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, υπογράμμισε με νόημα σε «τιτίβισμα» του ότι η Φενερμπαχτσέ δεν ήταν το... Last Dance του Ομπράντοβιτς.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠιερρακάκης - Προεδρία Eurogroup: Οι παλιές διακρίσεις ανάμεσα σε βορρά και νότο, ανατολή και δύση έχουν πλέον υποχωρήσειΣήμερα 20:50 | Ειδήσεις

 Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Πιερρακάκη μετά την ομόφωνη εκλογή του στην προεδρία του Eurogroup.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ομόφωνα νέος πρόεδρος του Eurogroup - Ιστορική στιγμή για την ΕλλάδαΣήμερα 16:46 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας κατάφερε να επικρατήσει του Βέλγου υπουργού Οικονομικών Βίνσεν βαν Πέτεγκεμ.

Φοινικούντα - Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Το σενάριο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίαςΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

«Ενδεχομένως το προσεχές διάστημα να έχουμε και νέα εντάλματα σύλληψης».

Η ανακοίνωση του Eurogroup μετά την εκλογή ΠιερρακάκηΣήμερα 19:05 | Ειδήσεις

Η πρώτη συνεδρίαση του Eurogroup υπό την προεδρία του Κυριάκου Πιερρακάκη προγραμματίζεται επί του παρόντος για τις 19 Ιανουαρίου 2026.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: H οργή των αγροτών είναι δικαιολογημένη21:27ANT1 Sports: Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλειδώσει μια θέση στην οκτάδα απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν21:13Πιερρακάκης - Προεδρία Eurogroup: Οι παλιές διακρίσεις ανάμεσα σε βορρά και νότο, ανατολή και δύση έχουν πλέον υποχωρήσει20:59Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:45Φοινικούντα - Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Το σενάριο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας20:31Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε τη σύλληψη του «Φραπέ» - Μου είπε ότι "θα μου στρίψει το λαρύγγι"20:17Η τεχνητή νοημοσύνη στην εξωσωματική γονιμοποίηση20:10Λαχειοφόρος Αγορά ΕΛΕΠΑΠ 2025: Από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών20:03Συγκλονίζει ο 11χρονος Ρόμαν από την Ουκρανία - Λύγισε η διερμηνέας19:58Χανιά: Περιπέτεια σε σχολική εκδρομή – Μαθητές διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας19:44Μητσοτάκης για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ημέρα υπερηφάνειας για τη χώρα και όλους τους πολίτες 19:30Η ανακοίνωση του Eurogroup μετά την εκλογή Πιερρακάκη19:16Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο στην Αττική Οδό19:02Επιπλέον 21 εκατ. ευρώ σε αιγοπροβατοτρόφους για το αυξημένο κόστος ζωοτροφών λόγω ευλογιάς18:48Εργατικό ατύχημα - Ηράκλειο: Άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο από ξυλοκοπτικό εργαλείο18:34Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ομόφωνα νέος πρόεδρος του Eurogroup - Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα 18:22Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Ξυλούρης: Είμαι αθώος και θα αποδειχθεί18:10Ξεκινά από σήμερα το εορταστικό ωράριο18:00ΥΠΑΑΤ: Πώς μπορούν οι αγρότες να κάνουν διορθώσεις - ενστάσεις για τις επιδοτήσεις17:49ΟΠΕΚΕΠΕ: Συμβολικός αποκλεισμός των γραφείων στο Μαυροδένδρι17:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο