LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2020 12:46

Ριάνα και Τζακ Ντόρσι έκαναν δωρεά 15 εκ. δολαρίων

Που θα κατευθυνδεί το μεγάλο ποσό που διαθέτουν, για καλό σκοπό, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ισχυρός άνδρας του Twitter.

rihanna

Το Ίδρυμα της Rihanna και ο Τζακ Ντόρσι του Twitter δωρίζουν 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς για την ψυχική υγεία

Μέσω του The Clara Lionel Foundation της τραγουδίστριας της ποπ και της R&B, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν άλλα 15 εκατομμύρια δολάρια σε υπηρεσίες στήριξης της ψυχικής υγείας.

«Οι φυλετικές αδικίες που διαπράττονται από συστήματα που έχουν δημιουργηθεί για να κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς επιδεινώνουν την επίπτωση του κορονοϊού στην ψυχική υγεία σε άτομα και οικογένειες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ακόμη και όταν η πλειονότητα των κρατών άρχισαν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς τις τελευταίες ημέρες, εκατομμύρια Αμερικανοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τρομακτικές προκλήσεις όσον αφορά την υγεία, την ψυχική και οικονομική τους ευημερία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.

«Στο Νιούαρκ, πόλη που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα, οι ηλικιωμένοι, οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και οι άστεγοι είναι αντιμέτωποι με αδύνατες αποφάσεις καθημερινά: να αγοράσουν τρόφιμα, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ενώ κινδυνεύουν από έξωση. Στο Σικάγο, οι φυλετικές ανισότητες συμβάλλουν σε ανησυχητικά δυσανάλογα ποσοστά μόλυνσης και θανάτου μαύρων πολιτών. Και σε όλες τις ΗΠΑ, οι οργανισμοί υποστήριξης ψυχικής υγείας και πρόληψης αυτοκτονιών - ιδιαίτερα εκείνοι που υποστηρίζουν παιδιά, μαθητές σε κίνδυνο και νέους LGBTQ - έχουν δει μια δραματική αύξηση ζήτησης των υπηρεσιών τους» πρόσθεσαν. «Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία #StartSmall του Τζακ Ντόρσι, δωρίζουμε περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας, της επισιτιστικής ανασφάλειας, της απώλειας εισοδήματος και των αναγκών ατόμων που αποκλείονται από ομοσπονδιακά προγράμματα ενίσχυσης στο Νιούαρκ και το Σικάγο».

Τους τελευταίους μήνες, το Ίδρυμα Clara Lionel και οι συνεργάτες του έχουν συγκεντρώσει πάνω από 36 εκατομμύρια δολάρια για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας της COVID-19.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Ισπανία: Σήμερα οι χώρες του Νότου πρωταγωνιστούν στην ανάπτυξη της ΕΕΣήμερα 16:49 | Ειδήσεις

«Το αυξημένο κόστος ζωής πολιορκεί όλες τις χώρες τις Ευρώπης. Εκτός από την ανάγκη στοχευμένων πολιτικών πρέπει να συζητήσουμε για μια ισχυρότερη ευρωπαϊκή στήριξη ώστε η ανάπτυξη να μην αφήνει κανένα πίσω» τόνισε ο πρωθυπουργός στις κοινές δηλώσεις του με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ.

"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείςΣήμερα 15:27 | Ειδήσεις

«Εμένα ο μοναδικός και τελικός σκοπός είναι η δικαίωση του παιδιού μου και φυσικά μέσα από αυτό, η δικαίωση και της χώρας».

Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλεξανδρούπολη: Στις 68 οι αιτήσεις των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την καταιγίδα 17:34Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη – Φιντάν17:24Σάντσεθ σε Μητσοτάκη: Η Ελλάδα πέρασε από την κρίση του ευρώ και έφτασε στο να προεδρεύει στο Eurogroup17:14Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απελευθέρωση 116 κρατουμένων17:04Μητσοτάκης από Ισπανία: Σήμερα οι χώρες του Νότου πρωταγωνιστούν στην ανάπτυξη της ΕΕ16:54AirBnB: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα εισοδήματα - Μπαράζ διασταυρώσεων16:44Θεσσαλονίκη: Δράση υποστήριξης αστέγων από τον Ερυθρό Σταυρό λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών16:34Πιερρακάκης- Τασούλας: Στόχος μας είναι το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι16:24Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ίλιον16:14Τένις - WTA: Η Μαρία Σάκκαρη στην 52η θέση - Αποκλείσθηκε στην Αδελαΐδα16:04Ο πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο15:54"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείς15:44Ιράν: Συνεχίζουν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Ο Τραμπ "ανοίγει παράθυρο" για διάλογο15:34Εύβοια: Στο νοσοκομείο δασκάλα που ξυλοκοπήθηκε από τον 22χρονο σύντροφό της15:24Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του15:14Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψεις15:04Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο14:54Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά14:44Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 50χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και γυάλινο μπουκάλι σε δύο άτομα14:34Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο