LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2020 12:46

Ριάνα και Τζακ Ντόρσι έκαναν δωρεά 15 εκ. δολαρίων

Που θα κατευθυνδεί το μεγάλο ποσό που διαθέτουν, για καλό σκοπό, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ισχυρός άνδρας του Twitter.

rihanna

Το Ίδρυμα της Rihanna και ο Τζακ Ντόρσι του Twitter δωρίζουν 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς για την ψυχική υγεία

Μέσω του The Clara Lionel Foundation της τραγουδίστριας της ποπ και της R&B, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν άλλα 15 εκατομμύρια δολάρια σε υπηρεσίες στήριξης της ψυχικής υγείας.

«Οι φυλετικές αδικίες που διαπράττονται από συστήματα που έχουν δημιουργηθεί για να κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς επιδεινώνουν την επίπτωση του κορονοϊού στην ψυχική υγεία σε άτομα και οικογένειες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ακόμη και όταν η πλειονότητα των κρατών άρχισαν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς τις τελευταίες ημέρες, εκατομμύρια Αμερικανοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τρομακτικές προκλήσεις όσον αφορά την υγεία, την ψυχική και οικονομική τους ευημερία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.

«Στο Νιούαρκ, πόλη που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα, οι ηλικιωμένοι, οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και οι άστεγοι είναι αντιμέτωποι με αδύνατες αποφάσεις καθημερινά: να αγοράσουν τρόφιμα, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ενώ κινδυνεύουν από έξωση. Στο Σικάγο, οι φυλετικές ανισότητες συμβάλλουν σε ανησυχητικά δυσανάλογα ποσοστά μόλυνσης και θανάτου μαύρων πολιτών. Και σε όλες τις ΗΠΑ, οι οργανισμοί υποστήριξης ψυχικής υγείας και πρόληψης αυτοκτονιών - ιδιαίτερα εκείνοι που υποστηρίζουν παιδιά, μαθητές σε κίνδυνο και νέους LGBTQ - έχουν δει μια δραματική αύξηση ζήτησης των υπηρεσιών τους» πρόσθεσαν. «Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία #StartSmall του Τζακ Ντόρσι, δωρίζουμε περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας, της επισιτιστικής ανασφάλειας, της απώλειας εισοδήματος και των αναγκών ατόμων που αποκλείονται από ομοσπονδιακά προγράμματα ενίσχυσης στο Νιούαρκ και το Σικάγο».

Τους τελευταίους μήνες, το Ίδρυμα Clara Lionel και οι συνεργάτες του έχουν συγκεντρώσει πάνω από 36 εκατομμύρια δολάρια για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας της COVID-19.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες11:22Αχαρνές: Της άρπαξαν την τσάντα και την πέταξαν στο δρόμο - Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι11:08Ο πρόεδρος Τραμπ θα λάβει βραβείο ειρήνης από το Ισραήλ10:54Χωρίς αποκλεισμούς παραμένουν τα μπλόκα σε Μπράλο, Αταλάντη, Κάστρο και Θήβα10:40Ντόναλντ Τραμπ: Υπό εξέταση η πώληση F-35 στην Τουρκία10:26Παράσυρση πεζού στα Άνω Λιόσια: Η ανακοίνωση της Hellenic Train10:12"Πάγωσε" η Κεντρική Μακεδονία: -8,6 βαθμοί στο Νευροκόπι 09:58Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των Αρχών σπείρα που ρήμαζε σπίτια και μαγαζιά09:44Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Άντονι Τζόσουα - Νεκροί ο προπονητής και ο γυμναστής του πυγμάχου (Βίντεο)09:30Ζευγάρι αντιδρά σε έλεγχο για αλκοτέστ: Εσείς δεν έχετε πιε ποτέ; (βίντεο)09:16Ελ Κααμπί - Κόπα Άφρικα: Ασταμάτητος ο "γκολτζής" του Ολυμπιακού09:02Άνω Λιόσια: Στο νοσοκομείο άνδρας, μετά από παράσυρση από συρμό του Προαστιακού08:48Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή του Σκαλανίου08:34Globiled: Ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με "Pay As You Save"08:20Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν "προκυμαία" στη Βενεζουέλα, που συνδεόταν με τη διακίνηση ναρκωτικών08:06Λαβρόφ: Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι η Ρωσία έχει τη στρατηγική πρωτοβουλία στην Ουκρανία07:52Πέθανε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές07:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Δεκεμβρίου07:24Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη07:10Μπολσονάρου: Νέα επέμβαση για την αντιμετώπιση επίμονου λόξυγγα23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο