LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2020 21:45 | Ανανέωση: 21 Ιουνίου 2020 21:46

“Όρθιος” στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός

Βαθμός -  “χρυσάφι” για τους Αγρινιώτες. Σε περιπέτειες οι Ακρίτες…

Ξάνθη - Παναιτωλικός

Ματς για γερά νεύρα έγινε στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από την Ξάνθη και διατήρησε το πλεονέκτημα των δύο βαθμών από την θρακική ομάδα.

Πολύ δυνατά και με απαιτήσεις μπήκε στον αγώνα των Πηγαδιών η Ξάνθη, που ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις καλές ευκαιρίες για ν' ανοίξει το σκορ. Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ο Μπαριέντος έκανε παράλληλη πάσα στα καρέ του Παναιτωλικού, αλλά ο Τζουρίσκοβιτς που έπιασε το αριστερό σουτ δεν σημάδεψε σωστά κι η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. 

Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαριέντος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα σωστά από γύρισμα του Μπαξεβανίδη και η ευκαιρία χάθηκε. Η Ξάνθη ως το τέλος του ημιχρόνου συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι να δημιουργεί καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως έχανε και στο 35' ο Ντε Αμορίμ πλάσαρε εκτός εστίας από καλή θέση μετά από πάσα του Κάστρο. Στο 40' ο καλύτερος παίκτης της Ξάνθης Ντε Αμορίμ, σούταρε δυνατά στην γωνία αλλά ο Φερνάντες έδιωξε σε κόρνερ. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαλλής έπεσε πάνω στον Κάστρο και ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ Φερνάντεθ έπεσε σωστά κι απέκρουσε την εσχάτη των ποινών. 

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και έχασε στο 52' σπουδαία ευκαιρία, όταν από σέντρα του Μουνιέ ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστρωσε την μπάλα στον Τσιγγάρα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Άμπαντ, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να βγαίνει νικητής. 

Στο 57' έγινε μια πολύ συζητήσιμη φάση. Ο Ντάλσιο μάρκαρε στην περιοχή τον Ντε Αμορίμ, ο τελευταίος πολύ εύκολα σωριάστηκε στο χορτάρι και ο Διαμαντόπουλος, συμβουλευόμενος την εικόνα από το VAR έδειξε εκ νέου πέναλτι, μια πολύ αυστηρή απόφαση, που αυτή την φορά εκτέλεσε επιτυχώς ο Τζουρίσκοβιτς για να ανοίξει το σκορ (1-0), παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναιτωλικού.

Στο 69' η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Κάστρο, μετά από πολύ σκληρό μαρκάρισμά του πάνω στον γκολκίπερ Φερνάντεθ. Στο 83' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με ένα υπέροχο απευθείας φάουλ του Μπαΐροβιτς, που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της γωνίας του Αμπαντ, δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, για να γίνει το 1-1.

Η Ξάνθη με 10 παίκτες είχε δυσκολία στην ανάπτυξη αλλά στο 85' ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Τερκί έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από την εστία του Φερνάντες. Ο Παναιτωλικός είχε κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης αξιοποιώντας την αριθμητική του υπεροχή, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες ως την λήξη του αγώνα και στο 98' ο Στάρτζεον έχασε την τελευταία, όταν ο Φερνάντες έδιωξε τον κίνδυνο διατηρώντας το ισόπαλο και πολύτιμο 1-1 για την ομάδα του.

 Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Nίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς (90' Μουλέν), Τέρκι, Τζουρίτσκοβιτς (77' Φοσέ), Ντε Αμορίμ (77' Στάρτζεον) Μπαριέντος (90' Φασίδης), Κάστρο 

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας (81' Μπαΐροβιτς), Μάλης, Λιάβας, Κέβιν, Ντίας, Ντάλσιο, Μουνιέ (94' Λουσέρο), Άλβαρες (70' Ντουάρτε), Ρόσα, Ντάουντα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστικήΣήμερα 22:42 | Ειδήσεις

«Ο διάλογος γίνεται για να δοθούν λύσεις στους πολλούς και όχι για να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές επιλογές ή οι κομματικές σκοπιμότητες των λίγων», τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου.

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις στο Ιράν ανησυχούν ιδιαιτέρως και την ΤουρκίαΣήμερα 19:42 | Ειδήσεις

«Η υφήλιος βρίσκεται σε αναταραχή στο ξεκίνημα του 2026, με όσα συμβαίνουν στο Ιράν, την Βενεζουέλα, αλλά και το θέμα της Γροιλανδίας», υπογράμμισε ο κ. Φλώρος.

"Αποκαλύψεις" - Ειρήνη Μουρτζούκου: "Βόμβες" από την κατάθεσή της για τον θάνατο του ΠαναγιωτάκηΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Παρά την ομολογία της για την εμπλοκή της στον θάνατο τεσσάρων βρεφών, η Ειρήνη Μουρτζούκου εξακολουθεί να αρνείται κατηγορηματικά πως έβλαψε τον μικρό Παναγιώτη.

"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείςΣήμερα 15:27 | Ειδήσεις

«Εμένα ο μοναδικός και τελικός σκοπός είναι η δικαίωση του παιδιού μου και φυσικά μέσα από αυτό, η δικαίωση και της χώρας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό κορίτσι23:59Σπύρος Λούης: Ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα23:46Καμίνια: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και της κόρης της - Συνελήφθησαν 3 δράστες έπειτα από καταδίωξη23:34“Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι” θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία23:20Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε μοτοσικλέτες - 10 συλλήψεις23:07Μαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστική22:53Eurovision 2026: Στον πρώτο ημιτελικό κληρώθηκε η Ελλάδα, στον δεύτερο η Κύπρος22:39Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα22:25Ασπρόπυργος: Αστυνομική επιχείρηση μετά τα επεισόδια της Κυριακής - Μία σύλληψη22:11Βενεζουέλα: Δεξαμενόπλοια από την Κίνα που πήγαιναν να παραλάβουν πετρέλαιο γυρίζουν στην Ασία21:57Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 128 χλμ σε κατοικημένη περιοχή21:43"Βουτιά" έκανε ο υδράργυρος στη Βόρεια Ελλάδα - Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες 21:28Ant1 Sports: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League21:12Ισπανία: Κατασχέθηκαν 10 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε ... αλάτι20:58Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις στο Ιράν ανησυχούν ιδιαιτέρως και την Τουρκία20:44ΕΕ: Απαγόρευση εισόδου στο Ευρωκοινοβούλιο σε όλο το διπλωματικό προσωπικό του Ιράν20:30Αττική - Τροχαία: Βεβαιώθηκαν 1.919 παραβάσεις μέσα στο περασμένο τριήμερο20:16Τένις - ATP: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην 33η θέση20:02ΚΚΕ: Άθλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την διάσπαση του αγώνα των αγροτών19:48Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο