LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2020 15:09

Τσίπρας: ο Παπαδημούλης έκανε λάθος, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στον τρόπο με τον οποίο «επένδυσε τα χρήματα του» ο ευρωβουλευτής του κόμματος.

Αλέξης Τσίπρας - Παπαδημούλης - συνάντηση - Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα σύσκεψη με τους ευρωβουλευτές της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία συμμετείχαν επίσης η τομεάρχης της ΚΟ για ευρωπαϊκά θέματα, Σία Αναγνωστοπούλου, η υπεύθυνη της ΠΓ για τον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, Ράνια Σβίγκου και ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Καλπαδάκης.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδοήυρου, «στο πλαίσιο της σύσκεψης συμφωνήθηκε η ενίσχυση των πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο σε μία σειρά από κρίσιμους τομείς: Ταμείο Ανάκαμψης και αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης στη βάση προοδευτικών πολιτικών, πράσινη ατζέντα, ψηφιακή πολιτική, Τουρκία και περιφερειακές εξελίξεις και προσφυγικό.

Παράλληλα, συζητήθηκε ο κρίσιμος ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν την περίοδο, τόσο εντός της GUE όσο και ως γέφυρα με όλες τις προοδευτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις, ειδικά σε συνέχεια των πρόσφατων επαφών του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής ευρωπαϊκών κομμάτων. (ΑΚΕΛ, Podemos, Αριστερό Κόμμα Σουηδίας, SPD Γερμανίας, Πράσινοι Γερμανίας, PD Ιταλίας)».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στο θέμα με τον κ. Παπαδημούλη, δήλωσε ότι «ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος.

Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ που παραδόθηκε στον εφέτη ανακριτήΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Το πόρισμα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου για την τραγωδία των Τεμπών. Τι αναφέρει για την πυρόσφαιρα και για τα έλαια σιλικόνης.

Έγκλημα στην Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος μητροκτόνοςΣήμερα 08:47 | Ειδήσεις

Τι είπε για την αποτρόπαια πράξη του ο 21χρονος.

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 21χρονο λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την μητέρα τουΣήμερα 10:08 | Ειδήσεις

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφτηκε μετά από 14 ώρες, όταν γείτονες εντόπισαν τον γιο και τον ξάδερφό του να μεταφέρουν τη σορό της άτυχης γυναίκας προκειμένου να την εξαφανίσουν. 

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φωτεινό σηματοδότη - Δύο άτομα σε σοβαρή κατάσταση (βίντεο)Σήμερα 07:05 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Σαράφη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Νεκρός τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου11:47Ελληνικό - 3 θάνατοι: Στο Ανθρωποκτονιών για κατάθεση η οικιακή βοηθός11:33Βρετανία: Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό σε ακίνητα του πρωθυπουργού Στάρμερ11:20Νέδα: Η κραυγή και μετά… το κενό - Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία (βίντεο)11:07Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο (εικόνες)10:53Τρίτη 13 Μαϊου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:40Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 21χρονο λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την μητέρα του10:26Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ που παραδόθηκε στον εφέτη ανακριτή10:12Αττική: Συνελήφθη 26χρονος, μέλος ευρύτερης εγκληματικής ομάδας10:00Ηράκλειο: Θανάσιμη πτώση γυναίκας από τα Ενετικά Τείχη09:46Λιβύη: Σφοδρές συγκρούσεις στην Τρίπολη (βίντεο)09:32Missing Alert για την εξαφάνιση 33χρονου09:19Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο - Έχασε τον έλεγχο της μηχανής 09:05Έγκλημα στην Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος μητροκτόνος08:51Τροχαίο: Νεκρός 32χρονος που προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο08:37Ολυμπιακοί Αγώνες - Κοκίτσι Τσουμπουράγια: Η τραγική ιστορία του αυτόχειρα πρωταθλητή08:24Μαρτυρίες γειτόνων για το θρίλερ στο Ελληνικό: "Τους τελευταίους μήνες το ΕΚΑΒ ερχόταν συνέχεια"08:11Φιλιππίνες: Ξύπνησε… το ηφαίστειο Κανλάον (εικόνες)07:57Ημιτελικός Eurovision 2025: Πότε είναι η εμφάνιση της Ελλάδας - Τι ώρα ξεκινάει σήμερα07:44Τρίτη και 13: η “γρουσουζιά” και η...καταραμένη ημέρα07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο