LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2020 13:28 | Ανανέωση: 19 Ιουνίου 2020 13:25

Μαρκέλλα: Η “συγγνώμη” της κατηγορούμενης

Τι ισχυρίζεται η κατηγορούμενη, που θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Τι λέει η πλευρά της 10χρονης.

Μαρκέλλα - 10χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η 33χρονη που κατηγορείται για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η κατηγορούμενη, μέσω του δικηγόρου της, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ενώ φέρεται να έχει παραδεχθεί τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, αρνείται ωστόσο ότι κακοποίησε τη μικρή.

Όπως είπε, ο συνήγορός της, η 33χρονη πήρε στο σπίτι της για να φροντίσει τη Μαρκέλλα, που ήταν ατημέλητη και αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μητέρα της και κυρίως με τον πατριό της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατηγορούμενη πήρε το παιδί στο σπίτι της, το τάισε, το έκανε μπάνιο και τότε τη χάιδεψε λίγο επειδή έκλαιγε. Της έδωσε, σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ένα ηρεμιστικό για να ηρεμήσει, επειδή έκλαιγε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, πρόκειται για ηρεμιστικά νόμιμα και στη συνέχεια της έδωσε λίγη κοκαΐνη, για να τη συνεφέρει από το ηρεμιστικό.

 «Η 33χρονη περιέγραψε τη 10χρονη ως ένα παιδί ατημέλητο και παραμελημένο.  Ζητούμε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια και εγώ προσωπικά ως συνήγορός της εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση, κατανόηση και τον σεβασμό. Είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της

Είναι πραγματικά μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, αφορά ένα ανήλικο παιδί 10 ετών.

Αντιλαμβάνομαι τα ψυχικά τραύματα που αφήνει στο παιδί αυτό, αυτή η δυσάρεστη εμπειρία. Ελπίζω ότι το Κράτος και η Πολιτεία είναι σε θέση να βοηθήσουν αυτό το παιδί. Θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε την προκληθείσα βλάβη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας.

Μιλώντας, πάντως, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο συνήγορος του αδελφού της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «πρωτοφανή» για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η κατηγορούμενη είναι μέρος κυκλώματος και δεν έδρασε μόνη της.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Απολογία για την επίθεση στον ΓραμμένοΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Κρατούμενος παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής που αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα.

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Κ. Φλώρο μεσα στην Βουλή. Η "πατριδοκαπηλία με την υποψηφιότητα Μπελέρη", οι εξορύξεις και οι συντάξεις έως 4.000 ευρώ.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο