LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2020 13:17

Οι Black Sabbath στηρίζουν το κίνημα “Black Lives Matter”

Με ποιον τρόπο θα συμβάλλουν τα μέλη του συγκροτήματος, στην προσπάθεια που ξεκίνησε μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Black Sabbath

 Οι «Black Sabbath» είναι υποστηρικτές του κινήματος «Black Lives Matter» και αποφάσισαν να στηρίξουν το κίνημα και οικονομικά. Το θρυλικό συγκρότημα της μέταλ μουσικής ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «Black Lives Matter», και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του κινήματος.

Πρόκειται για ένα μαύρο μπλουζάκι στο οποίο αναγράφεται το όνομα του κινήματος με την ίδια γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε στο άλμπουμ του συγκροτήματος «Masters Of Reality», το 1971

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος «Rage Against The Machine», Τομ Μορέλο (Tom Morello), ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram φορώντας το μπλουζάκι «Black Lives Matter», δίπλα στη μητέρα του.

Η ανάρτηση και το μπλουζάκι του Μορέλο, σύμφωνα με το Forbes, προκάλεσε την προσοχή, και τελικά ο μπασίστας των «Black Sabbath», Γκίζερ Μπάτλερ (Geezer Butler) σχολίασε: «Ωραίο μπλουζάκι και ωραίο συναίσθημα και φοβερή μαμά». Μετά από αυτό οι «Black Sabbath» ανακοίνωσαν ότι το μπλουζάκι θα πωλείται από το αποκλειστικό τους κατάστημα. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και εκτιμάται ότι θα αποσταλεί στους αγοραστές περίπου στις 14 Ιουλίου.

Πριν από την ανακοίνωση για το μπλουζάκι, οι «Black Sabbath» και Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) έχουν τοποθετηθεί υπέρ του κινήματος μέσα από τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύοντας τις φυλετικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο