LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Ιουνίου 2020 12:51

Ομάδες Euroleague: Να μείνει μαζί μας ο Παναθηναϊκός, αλλά…

Τι αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν 10 ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια στην διοργάνωση.

Παναθηναϊκός - Euroleague

Δέκα ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια στην Euroleague εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, απαντώντας στις κατηγορίες του μέχρι σήμερα ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σε αυτήν εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην διοργάνωση, ωστόσο υπογραμμίζουν πως δεν θα γίνει ανεκτή η δυσφήμησή της.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων που έκανε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δέκα ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια στην Euroleague, επιθυμούν να εκφράσουν τα ακόλουθα:

  1. Και οι 10 ομάδες, ουδεμίας εξαιρουμένης, έχουν πιστέψει στο project της ενωμένης Euroleague και εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτό.
  2. Οι ομάδες παραμένουν ενωμένες και δυνατές μαζί, έχοντας επιτύχει εξαιτίας αυτής της ενότητας.
  3. Η θετική εξέλιξη της Euroleague τα τελευταία 20 χρόνια και ειδικότερα την τελευταία δεκαετία, έχει ενδυναμώσει την άποψη και την αποφασιστικότητα του γκρουπ (των ομάδων) να συνεχίσει να οικοδομεί πάνω σε αυτήν την επιτυχία και έχει οδηγήσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο επόμενο επίπεδο. Η ανάπτυξη είναι εκπληκτική όσον αφορά στην απήχηση, την ευαισθητοποίηση και την παρακολούθηση της Euroleague, αλλά και αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα γύρω από αυτή. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς εμπορικούς συνεργάτες στο οικοσύστημα της Euroleague, που τη βλέπουν ως το τέλειο εργαλείο για να επιτύχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη για τους οργανισμούς τους.
  4. Από το 2000, οι ομάδες με τα εγγυημένα συμβόλαια στην Euroleague έχουν επιτύχει τα υψηλότερα standards αξιοπιστίας σε επίπεδα οικονομικών, κανόνων, διαφάνειας, πειθαρχίας… για να αναφέρουμε μόνο αυτά για τα οποία υπήρξαν αιχμές. Αυτά τα standards μπορούν να συγκριθούν μόνο με εκείνα των καλύτερων αθλητικών οργανισμών στον κόσμο.
  5. Η Euroleague, σύμφωνα με κάθε ανάλυση και προβολή, συνεχίζει να απολαμβάνει την δυνατότητα για μελλοντική ανάπτυξη της. Οι ομάδες παραμένουν αποφασισμένες στο να συνεχίσουν και να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να φέρουν το ευρωπαϊκό επαγγελματικό μπάσκετ στο επόμενο επίπεδο και να προσφέρουν μια διοργάνωση υψηλής ποιότητας στην ήπειρο σε μια διαρκώς αυξανόμενη βάση φιλάθλων.
  6. Όλες οι ομάδες εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague, επειδή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του εγχειρήματος εδώ και 19 χρόνια. Παρόλα αυτά η συνεχόμενη και αβάσιμη δυσφήμηση από τον κ. Γιαννακόπουλο δεν θα είναι ανεκτή. Οι ομάδες θα πάρουν όποια απόφαση κριθεί απαραίτητη για να προστατεύσουν τη φήμη και την ακεραιότητα της διοργάνωσης και να διασφαλίσουν πως η ομάδα θα τηρήσει στο ακέραιο κάθε υποχρέωση που έχει ως μέλος της Euroleague».

Euroleague - επιστολή ομάδων

Οι ομάδες που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι οι: Εφές, Αρμάνι, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια, Μακάμπι, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο