LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2020 21:35 | Ανανέωση: 07 Ιουνίου 2020 21:35

Με ανατροπή πέρασε από τη Λάρισα ο Αστέρας

Νικηφόρο ξεκίνημα για τους Αρκάδες στα Play Out…

 ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Λάρισας στο «AEL FC Arena», ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στα Play Out. Με τη νίκη αυτή, έστω και προσωρινά, οι Αρκάδες προσπέρασαν τον Ατρόμητο στη μάχη για την κατάκτηση της έβδομης θέσης.

Σαφώς επηρεασμένοι από την τρίμηνη - και πλέον - διακοπή, οι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν μουδιασμένα στο ματς. Το μακρινό σουτ του Βινίσιους Σάντος Σίλβα στο 8' δεν ανησύχησε τον Νίκο Παπαδόπουλο ενώ τρία λεπτά αργότερα η προβολή του Βαγγέλη Μόρα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Αστέρα. Στο ημίωρο, η ατομική ενέργεια του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και το διαγώνιο τελείωμά δε βρήκε στόχο, αλλά έξι λεπτά μετά ο Σέρβος μέσος εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στην άμυνα των Αρκάδων κι από κοντά έκανε το 1-0! Ο Μιλοσάβλιεβιτς έφτασε, έτσι, τα τέσσερα γκολ φέτος απέναντι στον Αστέρα, μιας και είχε κάνει χατ-τρικ στο 3-0 των «βυσσινί» επί του Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (1η Μαρτίου)!

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, όμως, αντέδρασε. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Χερόνιμο Μπαράλες ανατράπηκε από τον Ματέο Μούζεκ, με τον Αργεντινό επιθετικό να μετατρέπει σε γκολ την εσχάτη των ποινών! Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 55', με τον Λουίς Φερνάντεθ να κάνει το 1-2 με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ! Ο Χουάν Μουνάφο στο 66' με ωραίο σουτ απείλησε εκ νέου την εστία των γηπεδούχων που πελαγοδρομούσαν. Ο Βινίσιους υποχρέωσε στο 73' τον Παπαδόπουλο σε δύσκολη επέμβαση ενώ το ίδιο συνέβη και στο φάουλ του Γκάμπριελ Τόρζε στο 88', με τους Αρκάδες να έχουν, ενδιάμεσα, δοκάρι σε προσπάθεια του Μπόρχα Φερνάντεζ αλλά εν τέλει να πανηγυρίζουν το «τρίποντο» στη θεσσαλική πόλη.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ Αλ., Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Μούζεκ (70' Στελιάνο), Μόρας (36' Ζίζιτς), Σεσέροβιτς (70' Μπούστος), Μπέρτος, Πινάκας (58' Ασούμπρε), Αλί Γκαζάλ (58' Ηλιάδης), Βινίσιους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (84' Μπόρχα Φερνάντεζ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεζ (61' Σίτο), Ντέλετιτς (62' Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (69' Ρίτζις), Μπαράλες (84' Χαουρέγκι).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο