LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2020 12:52 | Ανανέωση: 07 Ιουνίου 2020 12:55

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Δώρας: το παιδί “ένιωσε” την στιγμή που πέθανε η μαμά του

Τι λέει ο χαροκαμένος άνδρας για το τραγικό παιχνίδι της ζωής και τις ευθύνες για τον θάνατο της άτυχης λεχώνας.

Δώρα - μητέρα - κώμα

Θλίψη στο Πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 27χρονης, που είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρή μετά από καισαρική στο Ρίο. Η νεαρή μητέρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ωστόσο στη συνέχεια διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Εντατική.

Η οικογένεια της συντετριμμένη, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζε σε ένα θαύμα. Ένα θαύμα που δεν ήρθε. Υστέρα από 18 ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο του Ρίου το νεαρό κορίτσι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή ,δυστυχώς δεν τα κατάφερε και λίγο μετά τις 7 το πρωί οι γιατροί ανακοινώνουν ότι η καρδιά της σταμάτησε.

Δώρα - μητέρα - κώμα 

Ο σύζυγός της μίλησε στο Star και το μήνυμά του ραγίζει καρδιές. «Κάποιοι κατέστρεψαν όνειρα. Κατέστρεψαν δύο οικογένειες. Μας δημιούργησαν μεγάλο πόνο. Οπότε έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση της Δώρας να δικαιωθεί η ψυχούλα της», λέει ο Τάσος.

Ο Τάσος και η Δώρα θα έβγαιναν από το μαιευτήριο με το παιδάκι τους στην αγκαλιά. Τώρα, μόνος του καλείται να σταθεί βράχος δίπλα στο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο και την ίδια στιγμή να πει αντίο για πάντα στον άνθρωπό του.

Όπως λέει το βρέφος «ένιωσε» να φεύγει η ψυχή της μητέρας του και εξηγεί ότι η Δώρα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 7 η ώρα το πρωί και τότε το μωράκι ξύπνησε και άρχισε να κλαίει.

Δώρα - μητέρα - κώμα

Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1, πριν λίγα 24ώρα ο Τάσος Καλογερόπουλος, η άτυχη Δώρα «ήταν πολύ χαρούμενη και μου λέει… αύριο θα έχουμε μωράκι στο σπίτι. Μου λέει… μπορείς να το συνειδητοποιήσεις; Της λέω… ναι. Και μετά κάναμε τα επόμενα σχέδια που ήταν ο γάμος και η βάπτιση, γιατί είμασταν νιόπαντροι, ούτε πέντε μήνες δεν έχουμε κλείσει. Το έχουμε πάρει σπίτι και είναι υγιέστατο. Και τώρα η ζωή τα έφερε αλλιώς»…

Από την πρώτη στιγμή οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να βρουν απαντήσεις...Τι ακριβώς συνέβη τελικά στο χειρουργείο και η Δώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή; Ο σύζυγος της 27χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε διευκρινίσει πως η νεαρή κοπέλα ήταν υγιέστατη, όμως μετά την νάρκωση... δεν ξύπνησε ποτέ. 

Δώρα - μητέρα - κώμα

«Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη και πιστεύουμε στο τέλος να βγει η αλήθεια στο φως και δε θέλουμε να το ξαναπάθει, να το ξαναπεράσει αυτό το πράγμα κανένας άλλος άνθρωπος, γιατί αυτή τη στιγμή θα έπρεπε κανονικά εγώ να είμαι με τη γυναίκα μου και το παιδί μου στο σπίτι», λέει ο χαροκαμένος άνδρας.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα με τους γιατρούς να έχουν ήδη καταθέσει, ενώ φως στα αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυτά είναι όλα τα αιτήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων προς την κυβέρνησηΣήμερα 20:26 | Ειδήσεις

Κεντρικό σημείο των αιτημάτων αποτελεί η κατηγορηματική αντίθεση στη μεταφορά της διαχείρισης και του ελέγχου των αγροτικών επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

Σίδνεϊ: Μαρτυρία Έλληνα κατοίκου στον ΑΝΤ1 για την τρομοκρατική επίθεσηΣήμερα 20:36 | Ειδήσεις

Από την τρομοκρατική επίθεση έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο ένας από τους δύο δράστες.

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτωνΣήμερα 21:39 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας της Αυστραλίας, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 16. Πολλά παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μητσοτάκης για αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα - Οι λύσεις προκύπτουν μόνο από συζήτησηΣήμερα 10:13 | Ειδήσεις

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση του μπλόκου της Νίκαιας να αρνηθεί την πρόσκλησή μου για συνάντηση με μία πανελλαδική αντιπροσωπεία αγροτών, τη Δευτέρα¨" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης22:32Άρης – Ολυμπιακός: Το ντέρμπι τα είχε όλα εκτός από γκολ22:18Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου22:04Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων21:50Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τη "Φλόγα" για τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης 21:36Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Τον γκρέμισε… από τη δεύτερη θέση21:22Σίδνεϊ: Μαρτυρία Έλληνα κατοίκου στον ΑΝΤ1 για την τρομοκρατική επίθεση21:09Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Σαν… σίφουνας πέρασε η “Ένωση” από το Αγρίνιο20:55Αυτά είναι όλα τα αιτήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων προς την κυβέρνηση20:41ANT1 Sports: Εκτός έδρας δοκιμασία για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό κόντρα στον φιλόδοξο Άρη20:27Άρης Μουγκοπέτρος: Τροχαίο ατύχημα για τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου - Για ακόμη μια φορά είχα Άγιο20:13Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα19:59Σοκαρισμένη η Αυστραλία από την «τρομοκρατική» και «αντισημιτική» επίθεση στο Σίδνεϊ που άφησε 12 νεκρούς19:42Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος19:28Σίδνεϊ - Βασιλιάς Κάρολος: Η σύζυγος μου κι εγώ, είμαστε αποτροπιασμένοι και λυπημένοι από τη φοβερή αντισημιτική επίθεση19:11Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» το Περιστέρι18:54Αίγιο: Νεκρός ο άνδρας που ξυλοκόπησε γιατρό μέσα στο Νοσοκομείο18:37Αργυρούπολη: Οδηγός έβγαλε τσεκούρι σε καυγά με άλλο οδηγό σε διασταύρωση18:23Αυστραλία: Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την ένοπλη επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ18:09Νετανιάχου: Είχα προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας ότι οι πολιτικές του ενθαρρύνουν τον αντισημιτισμό17:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο