LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2020 12:18 | Ανανέωση: 07 Ιουνίου 2020 12:32

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ο κορονοϊός δεν... τρόμαξε τους εκδρομείς

Τι δείχνουν τα  στοιχεία της Τροχαίας για την έξοδο του τριημέρου. Πόσα αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια.

έξοδος - διόδια - κίνηση

Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από τις 6:00 της Παρασκευής 5 Ιουνίου, έως την ίδια ώρα σήμερα (Κυριακή), ήταν μειωμένη στην Αθηνών - Κορίνθου και αυξημένη στην Αθηνών - Λαμίας σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο διήμερο, από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν 95.000 οχήματα, έναντι 103.000 πέρσι, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών 79.000 έναντι 75.000 πέρσι.

Η ΕΛΑΣ έχει λάβει αυξημένα μέτρα Τροχαίας και αναπτύσσει ειδικές δράσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων. 

Υπενθυμίζεται, ότι αύριο (Δευτέρα) θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, από τις 16:00 έως τις 23:00, για το ρεύμα εισόδου, ως εξής: 

  • Στον αυτοκινητόδρομο Α8 (Αθήνα - Πάτρα), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα Διόδια Ρίου (Χ.Θ. 199+660) μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας (Χ.Θ. 26+500).
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α1 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη Εύζωνοι), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ.Θ. 410+359) μέχρι τα διόδια Μακρυχωρίου (Χ.Θ. 374+291), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας (Χ.Θ. 242+479) μέχρι τον κόμβο Ροδίτσας (Λαμία) (Χ.Θ. 212+625), και από τη διασταύρωση του Μπράλου (Χ.Θ. 203+065) μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) (Χ.Θ. 27+960).
  • Στην εθνική οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης από το 34ο χιλιόμετρο μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης. 
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α11 (Σχηματάρι - Χαλκίδα), στο ρεύμα προς Σχηματάρι, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τον αυτοκινητόδρομο Α1 (Χ.Θ. 65+820).
  • Στην εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Λέων Αμφίπολης (Χ.Θ. 97+550) μέχρι το 11ο χλμ. (Χ.Θ.11+340) αυτής.
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α5 (Ιόνια Οδός), στο ρεύμα προς Αντίρριο, από το τέλος της Ιόνιας Οδού (Χ.Θ. 200+991) έως τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» (Χ.Θ. 0+000).
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α7 (Κεντρικής Πελοποννήσου), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Ισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Σπάρτης (Χ.Θ. 240+800) (Περιμετρική Καλαμάτας) έως τον Α/Κ Κορίνθου (Χ.Θ. 85+300).
  • Στον αυτοκινητόδρομο Α71 (Λεύκτρο - Σπάρτη), στο ρεύμα προς Λεύκτρο, από Α/Κ Σπάρτης (Χ.Θ. 45+000) έως τον Α/Κ Λεύκτρου (0+000).
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Χθες 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΧθες 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΧθες 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Θα ανταποδώσουμε το χτύπημα στο Ισλαμικό Κράτος23:59Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο ο Τσέριν 23:45Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση για την πρόσκληση σε αγρότες για διάλογο λέγοντας ότι είναι προσχηματικός23:31Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα23:17ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οδοστρωτήρας… οι “πράσινοι”23:03Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας22:49Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Τα δοκάρια σταμάτησαν τους γηπεδούχους22:35Τροχαίο δυστύχημα στη Χίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό22:21Πανιώνιος – Προμηθέας: Οι Αχαιοί “βύθισαν” κι άλλο τους γηπεδούχους22:07Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία21:53Μύκονος – Καρδίτσα: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους21:39Τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και έβγαλε σέλφι μαζί του21:26Ηρακλής – Άρης: Θρίλερ… στο Ιβανώφειο21:12Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο