LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2020 07:59

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: οι αποστολές για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Με δυνατά χαρτιά, αλλά και απουσίες, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι δύο ομάδες.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ

Την αποστολή που θα διεκδικήσει τη νίκη στην πρεμιέρα των Play Off της Super League απέναντι στην ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές για το αθηναϊκό ντέρμπι , σήμερα στις 21:30 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αχιλλέα Πούγγουρα, Χουάν Χοσέ Περέα και Ούφε Μπεκ.
Ο Δώνης ανακοίνωσε τις επιλογές του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής, απογευματινής προπόνησης στην οποία οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με προπονητικό διπλό. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνες, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Ναγκί, Ανουάρ, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.
ΆΕΚ: Μέσα ο Αραούχο, εκτός ο Γαλανόπουλος  
Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, για την πρεμιέρα των Play Off της Super League.  
Ο Κώστας Γαλανόπουλος παρέμεινε κλινήρης λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με τον Καρέρα να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος τις επιλογές του. Σε αυτές βρίσκονται τόσο ο Σέρχιο Αραούχο όσο και ο Νέλσον Ολιβέιρα.
 
Αναλυτικά: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση07:05Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων06:50Σεισμός στις Κυκλάδες06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου06:23Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:09P. Diddy: Αθώος για τις σοβαρές κατηγορίες της σωματεμπορίας και της σύστασης συμμορίας23:59Βουλή: Υπερψηφίστηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο με βελτιωτικές αλλαγές23:45Μερκελ: Το τηλεφώνημα του Τσίπρα που την άφησε άφωνη23:30ΚΑΕ Άρης: Ιστορική στιγμή με την έγκριση αγοράς της από τον Ρίτσαρντ Σιάο23:14Μητσοτάκης στο συνέδριο του Economist: Τώρα τα οικονομικά μας είναι σε τάξη (εικόνες)22:58Ο ΠΟΥ πιέζει για αύξηση τιμών μέσω φορολόγησης στη ζάχαρη, το αλκοόλ και τον καπνό22:44Politico: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:30Πάτρα: Παράσυρση ανηλίκου από αυτοκίνητο - Με συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ στο νοσοκομείο22:16Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση - Καίγονται σπίτια (εικόνες)22:01Θεσσαλονίκη: Είχαν στήσει αυτοσχέδιο οπλοστάσιο - Τους συνέλαβαν οι Αρχές (εικόνες)21:47Άκης Σκέρτσος: Η κατάσταση στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ δεν είναι πλέον η ίδια21:33Αργυρούπολη: Συνελήφθη προπονητής πολεμικών τεχνών για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη21:18Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης21:04Κρήτη: Πύρινη κόλαση στα Αχλιά Ιεράπετρας – Νέο μήνυμα από το 112 (βίντεο)20:49ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα στοιχεία και νέοι διάλογοι στο φως της δημοσιότητας (βίντεο)20:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο