LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2020 07:53

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: δυνατό ματς στην Τούμπα για τα play off

Δείτε τις αποστολές των δύο ομάδων, που ρίχνονται στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - Τούμπα

Κάτω από βροχή ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Αμπέλ Φερέϊρα κάλεσε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και για πρώτη φορά το νεαρό επιθετικό Τζόλη, ενώ συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας. Από την άλλη πλευρά απουσιάζει ο Πόντους Βέρνμπλουμ που έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο, αλλά και οι τιμωρημένοι Ίνγκασον και Γιαννούλης.
Αναλυτικά οι 21 παίκτες που επίλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο Σοάρες, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίτσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του.
Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στην διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αποτελεί τον... κινητήριο μοχλό των «ερυθρολεύκων».
Οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού, είναι οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν και Ελ Αραμπί.
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γρίπη των πτηνών - ΠΟΥ: Θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο