LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2020 22:30

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού 19χρονης με αναπηρία (βίντεο)

Τι είπε στην κατάθεσή της η αδερφή του θύματος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αδερφός ενός εκ των κατηγορουμένων υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Δελτίο Ειδήσεων - βιασμός 19χρονης - ΑμεΑ

Της Χρύσας Φώσκολου

Με εντάσεις συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας από τον 21χρονο καταδικασμένο σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία της Ελένης Τοπαλούδη και έναν ακόμη φίλο του τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ρόδο.

Η αδερφή της νεαρής κοπέλας κατέθεσε σήμερα όσα της είπε το μοιραίο βράδυ η 19χρονη: «Η αδερφή μου εκείνο το βράδυ γύρισε στο σπίτι με φύλλα στα μαλλιά και σκισμένα ρούχα. Μιλήσαμε την επόμενη μέρα μου  περίγραψε όσα έγιναν εκείνο το βραδύ. Ο 21χρονος την ανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις, την άρπαξε από τα μαλλιά και την χαστούκισε. Ο 23χρονος ήταν μαζί, αλλά δεν συμμετείχε στην αρχή . Μετά την έπιασαν από τα μαλλιά και την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Στο Ενυδρείο όταν την μετέφεραν, μου είπε, ότι την βίασε ο 23χρονος».

Ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενου ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα περίεργο το μοιραίο το βράδυ: «Ο 21χρονος προσκάλεσε τον αδερφό μου να πάνε μαζί με την 19χρονη βόλτα και να ακούσουν μουσική. Όταν επέστρεψα δεν τον βρήκε, ήρθε μετά και ήταν χαρούμενος σαν να μην συνέβη τίποτα».

Ο αδερφός του 23χρονου άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης, τον περιγράφει ως ένα παιδί με ιδιαίτερες ευαισθησίες, καθώς όπως λέει έχει μια μικρή αδερφή στην ηλικία της 19χρονης κοπέλας. «Ξέρετε γιατί πιστεύω στην αθωότητά του; Το λέω με τόση σιγουριά, γιατί έχει κι εκείνος μία αδερφή με (αναπηρία) 68% και νοητικά προβλήματα και σωματικά προβλήματα», δηλώνει.

Αν και το νεαρό κορίτσι, την πρώτη μέρα, για περισσότερο από 4 ώρες δεχόταν καταιγισμό ερωτήσεων, απαντώντας σε όλα χωρίς να διαμαρτυρηθεί, η συνήγορος του 23χρονου τονίζει ότι έπεφτε σε αντιφάσεις. «Ο εντολέας μου δεν είναι βιαστής. Τους ακολούθησε τελευταία στιγμή, δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση Τοπαλούδη», τονίζει η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου.

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη με την κατάθεση της μητέρας της 19χρονης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμός στην Ξυνιάδα Φθιώτιδας11:32Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ - "Μαζί συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος"11:18Δεμένα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά – Ακυρώσεις δρομολογίων με αποφάσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών11:04Περιστέρι: Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα10:50Μήλος: Ταλαιπωρία για 1.641 επιβάτες – Δεν έδεσαν λόγω κακοκαιρίας τα πλοία10:36Σήμερα η Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας 10:21Οι αγρότες χαλαρώνουν τους αποκλεισμούς - Άνοιξαν οι δρόμοι σε Μπράλο και Τέμπη10:07Εύβοια: Έκρηξη σε υποσταθμό ΔΕΔΔΗΕ στο Αλιβέρι – Χωρίς ρεύμα σπίτια και επιχειρήσεις09:53ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη09:39Ουκρανία: Το μισό Κίεβο δεν έχει θέρμανση - Ο δήμαρχος προτρέπει κατοίκους να φύγουν από την πόλη προσωρινά09:24Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα09:10Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία ώστε να αποτρέψουν την κατάληψη του νησιού από τη Ρωσία ή την Κίνα08:56ΟΗΕ: Ο ΓΓ Γκουτέρες καταδικάζει τις ρωσικές επιθέσεις κατά των ουκρανικών πολιτικών υποδομών08:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Ιανουαρίου08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:13Τραμπ: Οι ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη δεξαμενοπλοίου που αναχώρησε από τη Βενεζουέλα χωρίς έγκριση23:59ΟΗΕ: Διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για τους θανάτους κατά τις διαδηλώσεις στο Ιράν23:46Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Επιστροφή στις νίκες για τους ερυθρόλευκους23:36Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου23:26Πάτρα: Παρουσιάστηκε και έκτος κατηγορούμενος για την υπόθεση του θανάτου 30χρονου23:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο