LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2020 13:19 | Ανανέωση: 02 Ιουνίου 2020 13:12

Εξαφάνιση θρίλερ: ο 38χρονος παραδέχθηκε ότι τεμάχισε τη γυναίκα

Παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το σώμα της με κοπίδι και έκαψε τα κομμάτια της στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε.

κατηγορουμενος Θεσσαλονίκη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 38χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε μια 40χρονη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2018.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ προηγουμένως συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναφέροντας ότι η γυναίκα εξέπνευσε συνεπεία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. Ενώπιον της ανακρίτριας παραδέχτηκε πάντως ότι τεμάχισε το σώμα της με κοπίδι και έκαψε τα κομμάτια της στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, σε εκτέλεση εντάλματος της ανακρίτριας και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιόν της, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Από την αστυνομική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Τα ίχνη της 40χρονης χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 από τη Σταυρούπολη όπου διέμενε μόνη της και αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή της από ναρκωτικά. Τα στοιχεία όμως που συνέλεξαν οι διωκτικές αρχές φαίνεται να οδήγησαν στην εκδοχή του εγκλήματος, ενώ ύστερα από άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών της γυναίκας, αλλά και της χρήσης των τραπεζικών καρτών της -που συνέχιζαν να «κινούνται» ενώ ήταν εξαφανισμένη- βρέθηκε στο «κάδρο» των Αρχών ο 38χρονος. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία, ο ίδιος επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα κατηγορείται ότι αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες.

κατηγορουμενος Θεσσαλονίκη

Κατά την προανακριτική του εξέταση φέρεται να ισχυρίστηκε πως ύστερα από χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί της στο σπίτι του, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, την πέταξε αναίσθητη σε σωρό με μπάζα. Ο παραπάνω ισχυρισμός, όμως, κρίθηκε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και η εκδοχή που ερευνάται με βάση το προανακριτικό υλικό που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί είναι ο 38χρονος να σκότωσε πρώτα τη γυναίκα και στη συνέχεια να την παρέδωσε στην πυρά, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της.

Η εκδοχή αυτή ενισχύεται, κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, από μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος που φέρεται να αγόρασε σε διάστημα που συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνιση, αλλά κι από «ίχνη» που άφησε στον υπολογιστή του (αναζήτηση τρόπων εξαφάνισης πτώματος, όπως και του τι συμβαίνει σε ένα πτώμα μετά τον θάνατο). Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του διαμερίσματός της, όπως επίσης και ένα θερμαντικό μέσο που εξετάζεται εργαστηριακά.

κατηγορουμενος Θεσσαλονίκη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμιαΧθες 19:24 | Ειδήσεις

Στο συλλαλητήριο αναμένεται να συμμετάσχουν αγροτοκτηνοτρόφοι από τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτόΧθες 20:13 | Ειδήσεις

Σοκαρισμένη παραμένει η Ζάκυνθος από την τραγωδία με το ηλικίας μόλις δύο ετων αγοράκι που έχασε τη ζωή του από επίθεση πιτ μπουλ που φρόντιζε η οικογένειά του.

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ ΚυψέληςΧθες 20:10 | Ειδήσεις

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την εξέλιξη της έρευνας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - ΟυκρανίαΧθες 21:06 | Ειδήσεις

Η Ελίζαμπεθ Πίπκο για τις προσπάθειες εκεχειρίας ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι - Ζελένσκι: Η Ιταλία θα αποστείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία22:58Αθήνα: Τριπλάσια αυτοκίνητα από όσα αντέχουν οι δρόμοι - Η καθημερινή ασφυξία που κατέγραψε ο Τάσος Τέλλογλου22:44Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, "φωνάζει" ο Άρης22:30ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν στην... ισοφάριση22:02Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα - Νεκρός ο οδηγός21:48ANT1 Sports: Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 121:34Συναγερμός στο Ίλιον: Τηλεφώνημα για πυροβολισμούς21:20Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία21:12Τουρκικά ΜΜΕ: Επίθεση στους Έλληνες αγρότες για το χάος στα σύνορα20:58Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτό20:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο