LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2020 13:19 | Ανανέωση: 02 Ιουνίου 2020 13:12

Εξαφάνιση θρίλερ: ο 38χρονος παραδέχθηκε ότι τεμάχισε τη γυναίκα

Παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το σώμα της με κοπίδι και έκαψε τα κομμάτια της στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε.

κατηγορουμενος Θεσσαλονίκη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 38χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε μια 40χρονη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2018.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ προηγουμένως συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναφέροντας ότι η γυναίκα εξέπνευσε συνεπεία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. Ενώπιον της ανακρίτριας παραδέχτηκε πάντως ότι τεμάχισε το σώμα της με κοπίδι και έκαψε τα κομμάτια της στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, σε εκτέλεση εντάλματος της ανακρίτριας και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιόν της, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Από την αστυνομική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Τα ίχνη της 40χρονης χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 από τη Σταυρούπολη όπου διέμενε μόνη της και αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή της από ναρκωτικά. Τα στοιχεία όμως που συνέλεξαν οι διωκτικές αρχές φαίνεται να οδήγησαν στην εκδοχή του εγκλήματος, ενώ ύστερα από άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών της γυναίκας, αλλά και της χρήσης των τραπεζικών καρτών της -που συνέχιζαν να «κινούνται» ενώ ήταν εξαφανισμένη- βρέθηκε στο «κάδρο» των Αρχών ο 38χρονος. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία, ο ίδιος επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα κατηγορείται ότι αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες.

κατηγορουμενος Θεσσαλονίκη

Κατά την προανακριτική του εξέταση φέρεται να ισχυρίστηκε πως ύστερα από χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί της στο σπίτι του, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, την πέταξε αναίσθητη σε σωρό με μπάζα. Ο παραπάνω ισχυρισμός, όμως, κρίθηκε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και η εκδοχή που ερευνάται με βάση το προανακριτικό υλικό που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί είναι ο 38χρονος να σκότωσε πρώτα τη γυναίκα και στη συνέχεια να την παρέδωσε στην πυρά, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της.

Η εκδοχή αυτή ενισχύεται, κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, από μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος που φέρεται να αγόρασε σε διάστημα που συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνιση, αλλά κι από «ίχνη» που άφησε στον υπολογιστή του (αναζήτηση τρόπων εξαφάνισης πτώματος, όπως και του τι συμβαίνει σε ένα πτώμα μετά τον θάνατο). Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του διαμερίσματός της, όπως επίσης και ένα θερμαντικό μέσο που εξετάζεται εργαστηριακά.

κατηγορουμενος Θεσσαλονίκη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνεστίδης για τις ύβρεις για Μητσοτάκη: Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής και εκτός αέρα - Ζητώ συγγνώμη (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ο αγροτοσυνδικαλιστής από τα Μάλγαρα έχει επιλεγεί στην Επιτροπή για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.


 


 


 


 


 


 


 


 

Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Ιδιοκτήτης καφέ υποστηρίζει ότι την είδε στη ΒάρηΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Το θρίλερ με την 16χρονη Λόρα συνεχίζεται με μια νεαρή κοπέλα που μοιάζει στην ανήλικη να εμφανίζεται στη Βάρη και μάλιστα έχουν έρθει στο φως και σχετικές φωτογραφίες.

Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοίΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, σύνεργα επεξεργασίας και χρηματικά ποσά.

Γρατσία για Καρυστιανού: Το κόμμα δεν θα εργαλειοποιεί την τραγωδία των ΤεμπώνΣήμερα 09:00 | Ειδήσεις

Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η Μαρία Γρατσία, για τη δημιουργία κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεραπετρίτης: Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων, όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα13:14Σουφλί: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά - Πολλές συλλήψεις, ανάμεσά τους και στρατιωτικοί13:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος για κλοπή αρωμάτων από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»12:46Ιαπωνία: Διεκόπη η ηλεκτροδότηση στις σιδηροδρομικές γραμμές του Τόκιο 12:34ΔΥΠΑ: Δημιουργείται νέο πρόγραμμα με 10.000 νέες θέσεις εργασίας για άνεργες γυναίκες12:20Στο αυτόφωρο για επικίνδυνη οδήγηση η 24χρονη που προσέκρουσε σε 15 σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη12:06Η Ρωσία κατηγορεί τη Δανία ότι έχει υιοθετήσει συγκρουσιακή προσέγγιση στη Γροιλανδία11:52Άγιος Δημήτριος: Εξιχνιάσθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης (εικόνες)11:38Ελληνικό FBI: 11 συλλήψεις για παράνομα καπνικά προϊόντα – Τα "καρπούζια", τα "πουλάκια" και οι "ουρές" (εικόνες)11:24Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου οδηγού στην Ηλεία11:10Πριγκίπισσα Ειρήνη: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία και η ταφή της 10:56Συνελήφθη ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε το σπίτι της Λατινοπούλου10:42Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Ιδιοκτήτης καφέ υποστηρίζει ότι την είδε στη Βάρη10:28Πάτρα: Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας10:14Ανεστίδης για τις ύβρεις για Μητσοτάκη: Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής και εκτός αέρα - Ζητώ συγγνώμη (βίντεο)10:00Γρατσία για Καρυστιανού: Το κόμμα δεν θα εργαλειοποιεί την τραγωδία των Τεμπών09:46Γιανίκ Ανιέλ: Σε δίκη για βιασμό 13χρονης ο Γάλλος Ολυμπιονίκης09:32Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει την Καμτσάτκα – Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)09:18Λευκός Οίκος: Το Ιράν σταμάτησε 800 εκτελέσεις διαδηλωτών09:04Λάρισα: Παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας με ανοιχτούς δρόμους08:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο