LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2020 20:55

Κορονοϊός: μείωση κρουσμάτων και νεκρών στην Ιταλία

Tα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι και στην Περιφέρεια της Λομβαρδίας, τα κρούσματα βρίσκονται σε καθοδική πορεία.

AP - Ιταλία - κορονοϊός

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 233.019. Οι νεκροί έφτασαν τους 33.415. Παράλληλα, 157.507 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 232.664 και είχαν χάσει την ζωή τους 33.340 άνθρωποι ενώ 155.633 είχαν θεραπευθεί.

Το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 75 άνθρωποι και καταγράφηκαν 355 νέα κρούσματα, ενώ 1874 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό. Στο μεταξύ, 435 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 6.387 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 35.253 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός. Σε σχέση με χθες τα κρούσματα παρουσιάζουν μείωση: νόσησαν 61 λιγότεροι άνθρωποι. Απεβίωσαν 36 λιγότεροι ασθενείς, ενώ οι θεραπευμένοι περιορίζονται κατά 875.

Tα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι και στην Περιφέρεια της Λομβαρδίας, τα κρούσματα βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Σε πέντε Περιφέρειες της χώρας, σήμερα δεν καταγράφηκε ούτε ένα νέο περιστατικό. Πολλές Περιφέρειες της Κάτω Ιταλίας, τέλος, συνεχίζουν να εκφράζουν ανησυχία για την απόφαση της κυβέρνησης Κόντε να επιτρέψει την ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών σε όλη την χώρα, από τις 3 Ιουνίου, και επανέλαβαν να αυξήσουν την διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ, με στόχο την προστασία των κατοίκων τους.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕξελίξεις στη διπλή δολοφονία της ΦοινικούνταςΣήμερα 20:31 | Ειδήσεις

Ο ρόλος του 22χρονου που είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές στα μέσα Οκτωβρίου και είχε αρχικά δηλώσει συνεργός.

Ο Τζέικ Σωτηριάδης στον ΑΝΤ1: Η Γροιλανδία υπάγεται διοικητικά στην Δανία, για περισσότερα από 300 χρόνιαΣήμερα 21:00 | Ειδήσεις

Ο Ελληνοαμερικανός πρώην αξιωματικός πληροφοριών, της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Τζέικ Σωτηριάδης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την σπουδαιότητα της χώρας αυτής.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για τις βλέψεις των ΗΠΑ στη ΓροιλανδίαΣήμερα 20:58 | Ειδήσεις

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, θέλουν να διατηρήσουν αυτή την παγκόσμια τάξη για πολλούς λόγους και προσεγγίζουν θέματα όπως η Γροιλανδία».

Αλεξανδρούπολη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας (εικόνες)Σήμερα 22:17 | Ειδήσεις

Δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν κι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα. Στο λιμάνι της πόλης αναποδογύρισαν σκάφη!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέροια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά στο σπίτι της23:59Ντέιβιντ Μπόουι: Η ζωή και η καριέρα του ροκ σταρ23:48Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης23:36Τραμπ: Το Ιράν λαχταρά την ελευθερία - Oι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να βοηθήσουν23:22Αλεξανδρούπολη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας (εικόνες)23:08ΠΑΟΚ: Ο «Ντέλιας» έφερε την... τέλεια βραδιά 22:54Κύπρος: Νέες αποκαλύψεις για το επίμαχο βίντεο που παραπέμπει σε διαφθορά22:40Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους Πειραιώτες22:26Θεσσαλονίκη: Αποκολλήθηκε κομμάτι οροφής σε εμπορικό κέντρο και τραυματίστηκε γυναίκα (βίντεο)22:12Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου: Νίκη “οξυγόνο” για τους γηπεδούχους21:58Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για τις βλέψεις των ΗΠΑ στη Γροιλανδία21:44Κηφισιά –ΑΕΛ: Στο τέλος δεν (Χ)αμογέλασε κανείς21:30Ο Τζέικ Σωτηριάδης στον ΑΝΤ1: Η Γροιλανδία υπάγεται διοικητικά στην Δανία, για περισσότερα από 300 χρόνια21:16Άρης – Ηρακλής: Έγινε θρίλερ… στο φινάλε21:02Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία της Φοινικούντας 20:48ΑΝΤ1 Sports: “Πικρή” νίκη για τον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού του Μόρις20:34Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ20:20Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:06Ροδόπη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο αγρότη19:52Ισχυροί άνεμοι: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο19:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο