LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2020 20:55

Κορονοϊός: μείωση κρουσμάτων και νεκρών στην Ιταλία

Tα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι και στην Περιφέρεια της Λομβαρδίας, τα κρούσματα βρίσκονται σε καθοδική πορεία.

AP - Ιταλία - κορονοϊός

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 233.019. Οι νεκροί έφτασαν τους 33.415. Παράλληλα, 157.507 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 232.664 και είχαν χάσει την ζωή τους 33.340 άνθρωποι ενώ 155.633 είχαν θεραπευθεί.

Το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 75 άνθρωποι και καταγράφηκαν 355 νέα κρούσματα, ενώ 1874 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό. Στο μεταξύ, 435 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 6.387 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 35.253 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός. Σε σχέση με χθες τα κρούσματα παρουσιάζουν μείωση: νόσησαν 61 λιγότεροι άνθρωποι. Απεβίωσαν 36 λιγότεροι ασθενείς, ενώ οι θεραπευμένοι περιορίζονται κατά 875.

Tα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι και στην Περιφέρεια της Λομβαρδίας, τα κρούσματα βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Σε πέντε Περιφέρειες της χώρας, σήμερα δεν καταγράφηκε ούτε ένα νέο περιστατικό. Πολλές Περιφέρειες της Κάτω Ιταλίας, τέλος, συνεχίζουν να εκφράζουν ανησυχία για την απόφαση της κυβέρνησης Κόντε να επιτρέψει την ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών σε όλη την χώρα, από τις 3 Ιουνίου, και επανέλαβαν να αυξήσουν την διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ, με στόχο την προστασία των κατοίκων τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία Byron: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί09:36Σεισμός 4.3 ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας09:22Λάρισα: Έκτακτη ειδοποίηση 112 για υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα09:08Παναθηναϊκός: Ήττα με πολλά λάθη - Ανύπαρκτοι οι Φαρίντ και Γιουρτσέβεν08:54Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος Χαϊδαρίου08:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Δεκεμβρίου08:26Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:12Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"23:50Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία23:42Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου23:34Βραχνάς για τις οικογένειες το κόστος ενοικίου (βίντεο)23:26Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της 23:18Μετρό Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών23:10Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοί 23:02Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ - Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός22:54Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (εικόνες)22:44Καλαμάτα: Ξεκόλλησε μαρκίζα 4 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες)22:34ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της Φενερμπαχτσέ στην επιστροφή της22:24Μουντιάλ 2026: Η κλήρωση των 12 ομίλων22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο