LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 30 Μαΐου 2020 17:02

Ο καιρός για τους αγρότες

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Οδηγίες από ειδικούς προς τους καλλιεργητές.

Ο Καιρός για τους Αγρότες

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός. Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το πρωί στα δυτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Κυριακή σε 20 αγροτικές περιοχές:

Καιρός για Αγρότες - κάρτα - 31/05/2020

Οδηγίες για αγρότες:

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, Ηρακλείου, ενημερώνει ότι, διαπιστώθηκε Ευδεμίδα στο αμπέλι.

Στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, στη βόρεια παραλιακή ζώνη και στις πρωιμότερες θέσεις τις τελευταίες μέρες καταγράφεται η έναρξη της 2ης πτήσης του εντόμου.

Όπως κάθε χρόνο, με την έναρξη της πτήσης διαπιστώνονται χαμηλές συλλήψεις και αραιές ωοτοκίες ενώ στη συνέχεια αυξάνουν και πυκνώνουν.

Οδηγίες: Στις παραπάνω περιοχές συνιστάται να ξεκινήσει αντιμετώπιση από τις παρακάτω ενδεικτικές ημερομηνίες: 

Πρώιμη – βόρεια παραλιακή ζώνη ν. Ηρακλείου - Λασιθίου: 

Επιτραπέζια : 28 - 30 Μαΐου. 

Σουλτανίνα – οινάμπελα : 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να ακολουθούνται οι συμβουλές των τοπικών Γεωπόνων.

Αναλυτικά ο καιρός για τους αγρότες με τον Τάσο Αρνιακό:


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο