LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 30 Μαΐου 2020 16:37

Ξάνθη: Στη γενέτειρά της γιόρτασε τα γενέθλιά της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου (βίντεο)

Πανηγυρική υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε. Η παρουσία της στην Ξάνθη.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - ΠτΔ - Σταυρούπολη - Ξάνθη - Κομοτηνή

Συγκινητική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης Ξάνθης στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που το μεσημέρι επισκέφθηκε για πρώτη φορά, μετά την εκλογή της την Προεδρία της Δημοκρατίας, τον τόπο καταγωγής της από την πλευρά της μητέρας της.

Με το που έφτασε στη Σταυρούπολη, η κ. Σακελλαροπούλου πέρασε για λίγο από το σπίτι της γιαγιάς της και αμέσως μετά περπάτησε μέχρι την πλατεία δημαρχείου όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί κάτοικοι, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, για να την δουν.

Μόλις εμφανίστηκε, οι κάτοικοι άρχισαν να χειροκροτούν, κάποιοι τη φώναξαν με το μικρό της όνομα και ήχησαν οι καμπάνες από την εκκλησία. Ένα κορίτσι τής πρόσφερε μια ανθοδέσμη και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Απόστολος Ελευθεριάδης την καλωσόρισε ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ως συντοπίτισσα, λέγοντας πως η σημερινή μέρα έχει εξαιρετική σημασία για τη Σταυρούπολη.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της, υποσχέθηκε ότι θα τους επισκεφθεί και άλλες φορές και, επειδή εκείνη την ώρα έβρεχε, σχολίασε: «Έχουμε και τον καιρό, βέβαια, τον δικό μας, αλλά δεν πειράζει, η αγάπη μετράει».

Η σημερινή επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου συνέπεσε με τα γενέθλιά της κι έτσι δέχθηκε ευχές και τα «χρόνια πολλά». «Κατερίνα, σε αγαπάμε» της φώναξαν κάποιες ηλικιωμένες, οι οποίες συστήθηκαν ως συμμαθήτριες ή φίλες της μητέρας της και της ζήτησαν να μεταφέρει τους χαιρετισμούς τους.

Περιστοιχισμένη από κατοίκους που ήθελαν να της μιλήσουν, περπάτησε μέχρι το Λαογραφικό Μουσείο στο οποίο ξεναγήθηκε. Ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της Σταυρούπολης και στο ίδιο τραπέζι με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρακάθησαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, οι δήμαρχοι Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης, και Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, καθώς και οι μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθεωρίου, Παντελεήμων και Μαρώνειας και Κομοτηνής, Παντελεήμων.

Πριν μεταβεί στη Σταυρούπολη, η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» στην Ξάνθη και, αφού ενημερώθηκε για τα προγράμματα που εφαρμόζει, τόνισε πως «έχει δυναμικό η Θράκη, έχει μέλλον η Θράκη».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - ΠτΔ - Σταυρούπολη - Ξάνθη - Κομοτηνή

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - ΠτΔ - Σταυρούπολη - Ξάνθη - Κομοτηνή

Με την επίσκεψή της στη Σταυρούπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκληρώνει την τριήμερη παρουσία της στις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης.

 

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνδρουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόποςΧθες 21:59 | Ειδήσεις

«Η έως σήμερα πορεία μου αποδεικνύει ότι δεν έχω ούτε χορηγούς ούτε δεσμεύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Θεσσαλονίκη: Αλιευτικό σκάφος με πέντε επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια στον ΘερμαϊκόΧθες 21:04 | Ειδήσεις

Στο σκάφος επέβαιναν πέντε άτομα, τα οποία βρέθηκαν καλά στην υγεία τους και οδηγήθηκαν στην ακτή στο Αγγελοχώρι της Νέας Μηχανιώνας.

Θεσσαλονίκη: Υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από τσίμπημα εντόμου και έχασε τις αισθήσεις τουΧθες 18:15 | Ειδήσεις

Στο συμβάν επιχείρησε 1 συμβατικό ασθενοφόρο και 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα με γιατρό και συνολικά 4 διασώστες ΕΚΑΒ.

Πλατεία Συντάγματος: Επεισόδιο μεταξύ Ισραηλινών και ΠαλαιστινίωνΧθες 23:35 | Ειδήσεις

Πως έγινε το επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου. Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μελόνι: Διάβασα πολλά απάνθρωπα και τρομακτικά σχόλια μετά την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ23:59Πλατεία Συντάγματος: Επεισόδιο μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων23:45Γαλλία: Αποσύρθηκε η κατάργηση των δυο αργιών23:31Ντεμπούτο με νίκη για τον Χιμένεθ, 2-1 με ανατροπή ο Άρης στο Περιστέρι23:16Η Ρουμανία ανακοίνωσε παραβίαση του εναερίου χώρου της από drone23:02Super League: Έκανε «σεφτέ» ο Βόλος, 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο22:48Eurovision: Και δεύτερη χώρα απειλεί με μποϊκοτάζ αν συμμετάσχει το Ισραήλ22:34Φθιώτιδα: Κατάπιε ναρκωτικά μπροστά στους αστυνομικούς22:19Ανδρουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος22:05Αρχαία Ολυμπία: Οριοθετημένη η φωτιά σε ορεινή δασική έκταση21:49Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή21:35Θεσσαλονίκη: Αλιευτικό σκάφος με πέντε επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια στον Θερμαϊκό21:21Missing Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων21:07Ουκρανική επίθεση κατά ρωσικού συμπλέγματος διυλιστηρίων20:52Αταμάν για την ανάρτηση “χωρίς έλεος”: Απολύθηκε αυτός που την έκανε20:38Θεσσαλονίκη: Ανήλικη εκδιδόταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής-Συνελήφθη 30χρονος για ασελγείς πράξεις20:23Super League: Ξέσπασε στο δεύτερο ο Ολυμπιακός, 5-0 τον Πανσερραϊκό20:09Αταμάν: Αν είμαι σε τελικό, θα κερδίσω. Είμαι ο κορυφαίος προπονητής της δεκαετίας στην Ευρώπη19:55Κηφισιά: Φωτιά σε αποθήκη εργοστασίου - Εκτροπή της κυκλοφορίας19:41Ευρωμπάσκετ 2025: Με ξέφρενο γλέντι και χορεύοντας… συρτάκι πανηγύρισαν την πρόκριση οι Τούρκοι19:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο