LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2020 13:43

“The Batmobile Documentary”: Το ντοκιμαντέρ για το αυτοκίνητο του Batman

«The Batmobile Documentary» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για το εμβληματικό όχημα του Batman που δημιούργησαν οι Warner Bros. και DC Comics.

 batman

«The Batmobile Documentary» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για το εμβληματικό όχημα του Batman που δημιούργησαν οι Warner Bros. και DC Comics και είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν για streaming στο YouTube.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας σχεδόν μιας ώρας καλύπτει ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του Batmobile, που είναι 70 ετών, αν και δεν περιλαμβάνει την τελευταία προσέγγιση που οδήγησε ο Μπεν Άφλεκ στο DC Extended Universe.

Πρώτη φορά ο Batman οδήγησε το άγνωστο δίθυρο με αποσπώμενη οροφή όχημα το 1939, στο 27ο τεύχος του Detective Comics. Από εκεί μετά, χρειάστηκαν δύο χρόνια προτού η DC Comics επινοήσει τον όρο «Batmobile». Έβαψε το αυτοκίνητο του υπερήρωα σε μαύρο χρώμα -σε αντίθεση με το αρχικό κόκκινο- και πρόσθεσε διάφορα διακοσμητικά στοιχεία με νυχτερίδες, όπως φτερά στο πίσω μέρος. Το 1943, το «Batmobile» έφτασε τελικά στην ασημένια οθόνη με τον Μπρους Γουέιν να οδηγεί μία κάντιλακ κατά τη διάρκεια της μέρας με την οροφή κάτω, ενώ οδηγούσε το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο τη νύχτα ως Batman, μόνο με την οροφή ανοιχτή.

Tο Batmobile πέρασε από μια σειρά αλλαγών, αλλά για πολλούς, είναι ταυτισμένο με την τηλεοπτική έκδοση της δεκαετίας του 1960, που σχεδίασε ο Τζορτζ Μπάρις και οδηγούσε ο Άνταμ Γουέστ. Ήταν ένα αναμορφωμένο Ford που έκανε ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτων του Σικάγο το 1955. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, η εκδοχή, βασισμένη σε μία Chevrolet Ιmpala που οδηγούσε ο Μάικλ Κίτον στην ταινία Batman, αλλά και το τεθωρακισμένο όχημα που οδηγούσε ο Κρίστιαν Μπέιλ στην τριλογία Dark Knight του Κρίστοφερ Νόλαν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παππάς στον ΑΝΤ1: Ο Γεωργιάδης είναι εργατικός, αλλά αναποτελεσματικός08:23Ισραήλ: Η Χαμάς παρέδωσε τα λείψανα ενός εκ των δύο τελευταίων ομήρων08:08Μουντιάλ 2026: Εξετάζονται αλλαγές στο πρωτόκολλο VAR, θα ...αποφασίζει και για τα κόρνερ07:53Κουκάκι: Καταδρομική επίθεση σε καταστήματα07:39Ρωσία: Δεν βρισκόμαστε πιο κοντά στη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία07:25Επίδομα παιδιού - Α21: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα σήμερα07:11Γάζα: Δημοσιογράφος νεκρός μετά από ισραηλινό πλήγμα06:57ΤΑΞΙ: Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Υπεγράφη η έγκριση του Εθνικού Χάρτη Εκτίμησης Κινδύνου Δασικών Πυρκαγιών23:59Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο Παπαστεργίου23:51Θεσσαλονίκη: Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας23:43Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις στη Βενεζουέλα23:35Παρτιζάν: Συμφώνησε ο Αντρέα Τρινκιέρι για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία23:27Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ23:19Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά: Στο νοσοκομείο ένας μοτοσικλετιστής (εικόνες)23:11Πιτσιλής - Future Unfold: Η ΑΑΔΕ μετασχηματίζεται σε "data-driven" Οργανισμό23:03Χατζηδάκης - Future Unfold: Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σύμμαχός μας εάν συνεχίσουμε να προχωρούμε με σοβαρότητα στην οικονομία22:58Θεσσαλονίκη – Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων έπειτα από 4 ώρες αποκλεισμού22:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο