LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2020 12:56

Λουκάς Παπαδήμος: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από την επίθεση τρία χρόνια μετά

Στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το αυτοκίνητο και τον κατεστραμμένο από την έκρηξη φάκελο, ο οποίος παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή στον πρώην πρωθυπουργό.

Τρομο-φάκελος - Λουκάς Παπαδήμος


Το αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου είναι ακινητοποιημένο στη διασταύρωση των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, μια ισχυρή έκρηξη είχε τραυματίσει τον πρώην πρωθυπουργό, που βγήκε αιμόφυρτος από το αυτοκίνητο.

Η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί και το ημερολόγιο γράφει 25 Μαΐου 2017. Οι πρώτοι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν στο εσωτερικό του ΙΧ ότι ένας φάκελος αλληλογραφίας έχει γίνει χαρτοπόλεμος και αμέσως καταλαβαίνουν πως στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου έχει εκραγεί κάποιος παγιδευμένος φάκελος.

Τρομο-φάκελος - Λουκάς Παπαδήμος

Τρία χρόνια μετά το περιστατικό, το CNN Greece δημοσιεύει φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο και τον κατεστραμμένο από την έκρηξη φάκελο, ο οποίος παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή στον πρώην πρωθυπουργό.

Στο πίσω κάθισμα φαίνονται οι εφημερίδες αλλά και η υπόλοιπη αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου, που μόλις είχε παραληφθεί και τοποθετηθεί πίσω αριστερ΄΄α για να της ρίξει μια ματιά ο πρώην πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο πλαϊνός αερόσακος, ο οποίος ενεργοποιήθηκε στην πίσω αριστερή πόρτα.

Τρομο-φάκελος - Λουκάς Παπαδήμος

Τρομο-φάκελος - Λουκάς Παπαδήμος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο