LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2020 17:50

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Παραμένει άστατος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες. Που θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα.

Άστατος αναμένεται ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια, ενώ σχετική βελτίωση θα σημειωθεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές καθώς και τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από νωρίς το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στην Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις θα σημειωθούν στην Μακεδονία και την Θράκη, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολή Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Θεσσαλία, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες και στην Κρήτη τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 28/05/2020

Την Πέμπτη στα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες και την Κρήτη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, το βράδυ όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Στα νησιά του Ιονίου, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα παρά την μικρή άνοδο που θα σημειώσει ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο