LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2020 21:38

Λιβάγια: Θα ήταν ωραία η επιστροφή μου στην Ιταλία, αλλά…

Η “εξομολόγηση” του Κροάτη επιθετικού για τα σχέδιά του για το μέλλον και την “καραντίνα” λόγω της πανδημίας.

Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ

Στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα όσα έζησε κατά το διάστημα της καραντίνας λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά και στην πρόταση που είχε δεχθεί από την ΣΠΑΛ τον περασμένο Ιανουάριο!

Ο 26χρονος επιθετικός είπε στην αρχική του τοποθέτηση πως «την περίοδο της καραντίνας ήμουν στην Αθήνα, στο σπίτι, με την οικογένειά μου και προσπαθούσα να κρατηθώ σε φόρμα», ενώ συμπλήρωσε για τη συνέχεια: «Ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε ξανά. Να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να επιστρέψουν στη ζωή τους. Ελπίζω αυτή η κρίση να μην επηρεάσει πάρα πολύ το μέλλον μας».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για την πρόταση που είχε δεχθεί στις αρχές του 2020 από τη ΣΠΑΛ. «Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, η ΑΕΚ δεν ήθελε να με αφήσει. Προτίμησε να αρνηθεί τις προτάσεις. Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Η επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν ωραία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», τόνισε ο Λιβάγια που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο καμπιονάτο στις Ίντερ, Τσεζένα, Αταλάντα και Έμπολι.

Κι αφού επεσήμανε πως «οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι φανταστικοί», αλλά και ότι «κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως η Serie A», ο Λιβάγια σχολίασε για τον τρόμο που έσπειρε ο κορονοϊός στο Μπέργκαμο: «Από τότε που ξεκίνησε η κρίση του κορωνοϊού, παρακολουθώ καθημερινά τα νέα για το Μπέργκαμο. Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι συνέβη, για τις πόλεις και τους πολίτες που υπέφεραν. Είμαι συνδεδεμένος με το Μπέργκαμο, γιατί ήταν το δεύτερο σημαντικό βήμα, στην αρχή της καριέρας μου. Μου αρέσει πολύ η πόλη, ελπίζω ότι οι άνθρωποι του Μπέργκαμο μπορούν να ξεπεράσουν αυτήν τη δύσκολη κρίση. Έζησα εκεί για δύο χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2013 ως τον Ιούλιο του 2014)».

Αναφέρθηκε επίσης στη φετινή πορεία της Αταλάντα: «Παίζει ένα πολύ ωραίο, γρήγορο και ακριβές ποδόσφαιρο. Έχει σημαντικούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν περίμενα να φτάσει στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά ο πρόεδρος είχε ήδη σημαντικά σχέδια από τότε που έπαιζα εκεί. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και υπέροχοι χαρακτήρες».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive η εξειδίκευση των μέτρων για τους αγρότεςΣήμερα 12:20 | Ειδήσεις

Στην ανακοίνωση των μέτρων για τους αγρότες προχωρά αυτή την ώρα η κυβέρνηση.

Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 16χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονουΣήμερα 09:22 | Ειδήσεις

Ο ανήλικος φέρεται να ομολόγησε προανακριτικά την επίθεση στον 17χρονο, υποστηρίζοντας ότι εξοργίστηκε, όταν πληροφορήθηκε ότι το θύμα έστειλε μήνυμα σε μία κοπέλα, η οποία συνδέεται με τον ίδιο.

Aγρότες- Μπλόκα: Ανοιχτό, μέχρι στιγμής, το οδικό δίκτυο στην Βόρεια ΕλλάδαΣήμερα 10:23 | Ειδήσεις

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα στη Βόρεια Ελλάδα, με αντικείμενο τον καθορισμό της στάσης τους, σε συντονισμό με τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγκέντρωση παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο Σύνταγμα - Τα αιτήματά τουςΣήμερα 10:39 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών ξεκίνησαν απεργία διαρκείας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Live η εξειδίκευση των μέτρων για τους αγρότες12:32Καταιγίδα Γκορέτι: Ακυρώσεις πτήσεων στη Γαλλία και την Ολλανδία12:18Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 202612:04Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επικοινωνία με Σόλσκιερ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας 11:50Μητσοτάκης για αγρότες: Για εμάς το παρόν και το μέλλον του πρωτογενούς τομέα είναι εθνική προτεραιότητα11:36Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο Σπάρτη11:22Προσπάθησε να περάσει δέμα με ναρκωτικά και κινητά στις Αγροτικές φυλακές Αγυιάς11:08Συγκέντρωση παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο Σύνταγμα - Τα αιτήματά τους10:54Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε υλικές ζημιές10:40Aγρότες- Μπλόκα: Ανοιχτό, μέχρι στιγμής, το οδικό δίκτυο στην Βόρεια Ελλάδα10:26Θεσσαλονίκη: Διακινητής μεταναστών επιχείρησε να ξεφύγει από έλεγχο της αστυνομίας10:12Οι 10 κορυφαίοι σκόρερ στην Ευρώπη: Στην λίστα ο Ελ Κααμπί και ο Παυλίδης09:58Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 16χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονου09:44Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου: Πάω να πατήσω κάτω τον καρκίνο και να γυρίσω πίσω09:30Γερμανία: Διαλύθηκε ο κυβερνητικός συνασπισμός στο Βρανδεμβούργο09:16Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Πέμπτη - Συστάσεις της Πολιτικής Προστάσιας09:02Βενεζουέλα: Κηρύχθηκε επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ08:48Χαϊδάρι: Προσποιούμενοι ότι έλεγαν τα κάλαντα έκλεψαν... παπούτσια08:34Φιλιππίνες: Σεισμός 6,7 ρίχτερ ανατολικά από την Μπακουλίν08:20Φλώρινα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό, ενώπιον του Νίκου Δένδια08:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο