LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2020 14:08

Καιρός: “καμίνι” τη Δευτέρα η χώρα

Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Πού αναμένονται νεφώσεις. Πόσο αναμένεται να δείξει ο υδράργυρος.

Γενικά αίθριος θα είναι τη Δευτέρα ο καιρός. Αραιές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Θρακικό τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 και τοπικά στη Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από τα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 και στα βόρεια έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη

Γενικά αίθριος θα είναι την Τρίτη ο καιρός στα νοτιοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα κυρίως τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις και στα δυτικά νοτιοανατολικοί με ένταση 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, αλλά στα κεντρικά και νότια θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓιώργος Παπαδάκης - Το τελευταίο αντίο στον πατριάρχη της τηλεόρασηςΧθες 18:34 | Ειδήσεις

Δημοσιογράφοι που συνεργάστηκαν μαζί του, το επιτελείο της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" και πλήθος πολιτικών, βρέθηκαν το πρωί στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, για το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Παπαδάκη.

Λαμία: Σταδιακή άρση των αποκλεισμών από τους αγρότες ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργόΧθες 22:40 | Ειδήσεις

Τα τρακτέρ αποσύρονται από τα σημεία πλήρους αποκλεισμού, παραμένοντας ωστόσο στα μπλόκα. 

Πολιτική αναταραχή στην Κύπρο: Βίντεο "καίει" συνεργάτες του Νίκου ΧριστοδουλίδηΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Πηγές της προεδρίας θεωρούν το βίντεο «δόλιο» και προϊόν μονταζιέρας.

Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνιαΧθες 21:15 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή για το λιμάνι του Πειραιά;

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης - Ο γνωστός "Γιάγκος Δράκος" της σειράς Λάμψη00:00Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: Νίκη για τους "πράσινους" στη Euroleague23:56Λαμία: Σταδιακή άρση των αποκλεισμών από τους αγρότες ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό23:46Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης23:36ΗΠΑ: Η απελευθέρωση κρατουμένων στη Βενεζουέλα είναι ένα παράδειγμα της επιρροής του Τραμπ23:26Missing alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:12Σύνταξη πριν τα 62 χρόνια - Ποιοι έχουν το δικαίωμα;22:58Αγρίνιο: Άνδρας επιτέθηκε στον Δήμαρχο και δάγκωσε υπάλληλο22:44Χαλκιδική: 61χρονος μαχαίρωσε τον 52χρονο συμπέθερό του22:30Τέμπη: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας22:16Θεσσαλονίκη: Εξακολουθεί ο 48ωρος αποκλεισμός στα τελωνεία Προμαχώνα, Εξοχής, Ευζώνων και Νίκης22:02Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια21:48Πάτρα: Στο εισαγγελέα 26χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο 30χρονου έπειτα από ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης21:34Κύπρος: "Κακόβουλο και προϊόν μοντάζ" βίντεο περί χρηματισμού του Χριστοδουλίδη, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος21:20Στερεά Ελλάδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών21:06Γιώργος Παπαδάκης - Το τελευταίο αντίο στον πατριάρχη της τηλεόρασης20:52ANT1 Sports: Ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική έχουν στο στόχαστρό τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός20:38Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:24Σαράφογλου για Μαδούρο – Ερντογάν: Το παρασκήνιο μιας στρατηγικής συμμαχίας με επίκεντρο τον χρυσό20:10Στα λευκά ντύθηκαν οι Ασπράγγελοι Ζαγορίου19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο