LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Μαΐου 2020 12:02

Πρόστιμα 200000 για μάσκες και μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και η επιβολή προστίμων για παραβάσεις των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Σε πέντε συλλήψεις για λειτουργία επιχειρήσεων, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Πέμπτη 14 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ βεβαίωσε ισάριθμες παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα, συνολικά 621 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 607 άτομα.

Παράλληλα, για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, ως εξής: 9 στην Αττική, 6 στο Βόρειο Αιγαίο, 5 στη Δυτική Ελλάδα, 4 στην Κεντρική Μακεδονία, 4 στην Κρήτη, 1 στη Στερεά Ελλάδα, 1 στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Θεσσαλία.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 335 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα, το ύψος των οποίων φτάνει αθροιστικά στις 204.000 ευρώ.

Επίσης, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας, βεβαιώθηκαν 80 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, ως εξής: 31 στη Θεσσαλονίκη, 16 στην Κεντρική Μακεδονία, 10 στην Αττική, 8 στην Ήπειρο, 7 στη Θεσσαλία, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 1 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στην Κρήτη.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 1.025 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: “Ξύπνησε” η χιονισμένη Αίτνα (εικόνες)23:59Globe Soccer Awards: Λάμψη Ντεμπελέ, Γιαμάλ και Παρί Σεν Ζερμέν23:45Σάμος: Σύλληψη 49χρονου κατηγορούμενου για 27 απάτες - Υποδυόταν μέχρι και στέλεχος της... Interpol23:34Ο Χάρι Στάιλς επιστρέφει μετά από δυόμιση χρόνια αποχής23:20Ολυμπιακός: Για συμφωνία με Τάιρικ Τζόουνς κάνουν λόγο οι Σέρβοι23:07Θάνος Μικρούτσικος: Σαν σήμερα “έφυγε” ο σπουδαίος συνθέτης με την παράλληλη πολιτική δράση22:53Φωτιά - Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη μια γυναίκα με σοβαρά εγκαύματα22:39Μπριζίτ Μπαρντό: Ανήκει πλέον στη συλλογική μνήμη του Σεν Τροπέ, την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε, ανακοίνωσε ο δήμος της πόλης22:25Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου 22:11Κάραλης στον ΑΝΤ1: Είναι πολύ σημαντικό το ελικόπτερο να μπορεί να φτάσει στο σημείο του συμβάντος το πολύ μέσα σε 20 λεπτά21:57Τραμπ: Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια ενός ειρηνευτικού σχεδίου για την Ουκρανία21:43Τραμπ: "Πολύ παραγωγική" τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν πριν από τη συνάντηση με τον Ζελένσκι21:29Ant1 Sports: Συγκινητικές στιγμές στο Άνφιλντ, στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα21:15Διασώστης ΕΜΑΚ στον ΑΝΤ1: Εξαιρετικά δύσκολη η επιχείρηση στα Βαρδούσια Όρη21:01Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – πληροφορίες για εγκλωβισμένους (εικόνες)20:47Κόπα Άφρικα: Σοκ από την κατάρρευση του τερματοφύλακα του Σουδάν την ώρα του αγώνα20:33Ταύρος: Ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών20:18Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:03Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγραψε το... 40ο του γκολ για το 202519:48Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μπαχράμ Μπεϊζαί19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο