LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Μαΐου 2020 07:18

Τζόκοβιτς: θα σπάσω όλα τα ρεκόρ του Φέντερερ

Ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις αποκάλυψε τους στόχους του, μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Τζόκοβιτς - Φέντερερ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε σε συνέντευξή του ότι θα κερδίσει τους περισσότερους τίτλους Grand Slam και θα γίνει εκείνος με την πιο μακρά παραμονή στο Νο1 μέχρι την αποχώρησή του.

Ο 32χρονος Σέρβος. Νο1 στον κόσμο σήμερα έχει 17 τίτλους Grand Slam , δύο λιγότερους από τον Ράφα Ναδάλ και τρεις από τον Ρότζερ Φέντερερ και είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ως προς την ικανότητά του να ξεπεράσει τους άλλους δύο του λεγόμενου «Big Three».

«Είμαι πάντα πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου», είπε σε μια συνέντευξη στο In Depth. «Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω τα περισσότερα Slams και να σπάσω το ρεκόρ παραμονής στο Νο 1. Αυτοί είναι σίγουρα οι σαφείς μου στόχοι», τόνισε έχοντας επεκτείνει σε 21 αγώνες το αήττητο των αγώνων του πριν η πανδημία σταματήσει και το τένις.

Ο Φέντερερ κατέχει το ρεκόρ παραμονής (συνολικός αριθμός εβδομάδων) στο Νο1, με 310, και διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση, με 237, σε σύγκριση με τους 282 και 122 του Τζόκοβιτς αντίστοιχα.

Ο Φέντερερ γίνεται 39 ετών τον Αύγουστο και ο Τζόκοβιτς είπε ότι μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στα 40.

«Δεν πιστεύω στα όρια. Νομίζω ότι τα όρια είναι μόνο ψευδαισθήσεις του εγώ ή του μυαλού σου», είπε.

Πριν από λίγο καιρό ο Τζόκοβιτς είχε μια εντελώς διαφορετική προοπτική, μιας και μετά το Miami Open το 2018, η σύζυγός του, Γελένα είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει.

«Μου είπε ότι...παραιτείται και αυτή είναι η αλήθεια», είπε σε συνέντευξη. «Έχασε στο Μαϊάμι. Ήταν μια τρομερή αποτυχία. Και τότε απλά, ξέρετε, μαζευτήκαμε όλους μας και είπε,« Ξέρετε παιδιά, έχω τελειώσει. Δεν ξέρω αν σταματάω για έξι μήνες, ένα χρόνο ή για πάντα».

Ο Τζόκοβιτς όμως δεν προχώρησε σε αυτό, ανέκαμψε και κέρδισε στο Wimbledon τον Ιούλιο. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο In Depth, ο Τζόκοβιτς συζήτησε επίσης για τον αγώνα με την υγεία του, τον γάμο του και τους βομβαρδισμούς στη γενέτειρά του Σερβία το 1999.

Η πλήρης συνέντευξη θα δημοσιευτεί στις ΗΠΑ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο