LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 13 Μαΐου 2020 14:25

Η “Εθελοντική Διακονία Ασθενών” τίμησε τους νοσηλευτές (εικόνες)

Tους ήρωες της σημερινής εποχής τίμησε και φέτος η "Εθελοντική Διακονία Ασθενών"...

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών 2020

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» τίμησε και φέτος τους ήρωες της σημερινής εποχής. «Τους νοσηλευτές, άνδρες και γυναίκες, που είναι ταγμένοι σε αυτό το ευγενές και ζωτικής σημασίας επάγγελμα. Με την δεκαεπτάχρονη παρουσία της στα Νοσοκομεία, η «Διακονία» αναγνωρίζει το έργο τους, στεκόμενη καθημερινά αρωγός δίπλα τους, στο λειτούργημα που επιτελούν», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωαση.

«Καθημερινά, το νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει ποιοτική, ανθρώπινη αλλά και υπεύθυνη φροντίδα στους ασθενείς, τόσο κατά τη διάρκεια των συνήθων θεμάτων υγείας, όσο και σε περιόδους μεγάλης ευπάθειας, φόβου και αβεβαιότητας, όπως αυτή που διανύουμε. Σε αυτό το διάστημα το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας έχει εργαστεί ηρωικά στην πρώτη γραμμή κατά του νέου κορονοϊού, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της κρίσης και την ασφάλεια όλων μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης, στελέχη και εθελοντές της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών», επισκέφθηκαν, ευχήθηκαν και έδωσαν ένα συμβολικό δώρο μοιράζοντας δεκάδες λουλούδια στο Νοσηλευτικό Προσωπικό των Νοσοκομείων της Αττικής. Από κοινού με τα ανθοπωλεία «Ιωαννίδης» τα οποία στάθηκαν αρωγοί στη δράση, «η άνοιξη ήρθε στα νοσοκομεία»! Με αυτή τη συμβολική κίνηση, εκφράσαμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε. Ότι τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν και ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα τους... Συνεργάτες και συνοδοιπόροι σε ό,τι μας χρειαστούν.», καταλήγει η ανακοίνωση της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών».

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών 2020

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών 2020

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών 2020

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο