LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2020 11:54

Τέλος ο Φέτελ από την Ferrari

Ανακοινώθηκε και επίσημα το "διαζύγιο". Τι δήλωσαν οι δυο πλευρές. Τι αποκάλυψαν οι γερμανικές εφημερίδες Bild και Auto Motor und Sport .

formula 1 - Φέτελ - Βέλγιο - Σπα

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, θα αποχωρήσει από τη Ferrari στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ιταλική ομάδα.  

«Αυτή είναι μια απόφαση που ελήφθη από κοινού, από εμάς και τον Σεμπάστιαν, κάτι που και τα δύο μέρη πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος Ματία Μπινότο. «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να φτάσουμε, δεδομένου ότι ο Σεμπάστιαν αξίζει ως οδηγός και ως άτομο.» 

Οι γερμανικές εφημερίδες Bild και Auto Motor und Sport αποκάλυψαν ότι ο 32χρονος, ο οποίος θα είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος του 2020, απέρριψε τους όρους που προσφέρονται σε μια νέα συμφωνία. 

«Η ομάδα και εγώ συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπάρχει πλέον κοινή επιθυμία να μείνουμε μαζί μετά το τέλος αυτής της σεζόν», δήλωσε ο Φέτελ. «Τα οικονομικά θέματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτήν την κοινή απόφαση. Αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι όταν πρόκειται να κάνω ορισμένες επιλογές και δεν θα είναι ποτέ. Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες οδήγησε πολλούς από εμάς να σκεφτούμε ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητές μας στη ζωή», πρόσθεσε. Ο Φέτελ είπε ότι θα πάρει τώρα χρόνο «για να σκεφτεί τι πραγματικά έχει σημασία όταν πρόκειται για το μέλλον μου». 

Η ιταλική εφημερίδα Gazetta dello Sport ανέφερε πρόσφατα, ότι στον Φέτελ προσφέρθηκε παράταση ενός έτους με μείωση μισθού. 

Ο Φέτελ εντάχθηκε στη Ferrari το 2015 αφού κέρδισε όλους τους τίτλους του με τη Red Bull και ονειρεύτηκε να μιμηθεί τον ήρωα της παιδικής του ηλικίας, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος πήρε πέντε από τους επτά τίτλους του με την ομάδα που εδρεύει στο Μαρανέλο. 

Ο Τσαρς Λεκλέρκ, ο οποίος κέρδισε δύο αγώνες πέρυσι και είναι μόλις 22 ετών, έτερος οδηγός της Ferrari, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και θεωρείται ως το μέλλον της ιταλικής ομάδας. 

Ο Μονεγάσκος ξεπέρασε τον Φέτελ στην πρώτη του σεζόν στη Ferrari πέρυσι, τερματίζοντας μπροστά του συνολικά και κερδίζοντας περισσότερους πόντους, βάθρα και νίκες. 

Ο Αυστραλός Ντανιέλ Ρικάρντο της Renault, και ο Ισπανός της McLaren, Κάρλος Σάινθ , έχουν αναφερθεί ως κορυφαίοι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν. Και οι δύο είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος του 2020. 

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον έχει επίσης συνδεθεί με τη Ferrari, αλλά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι σκοπεύει να μείνει με τη Mercedes.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΣήμερα 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΣήμερα 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37Super League: Νέο σόου του Λεβαδειακού 19:23ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις – Ο Μητσοτάκης δημιουργεί και επιτείνει το αδιέξοδο19:08"Χάος" στην περιοδεία του Μέσι στην Ινδία (βίντεο)18:54Εύβοια: Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα - Έπεσε με το ΙΧ της σε δύο οχήματα18:40Κρήτη - ΟΠΕΚΕΠΕ: "Θα αποδομηθεί το κατηγορητήριο" δηλώνουν συνήγοροι υπεράσπισης συλληφθέντων18:26«Η ειρήνη δεν απέχει πολύ», δήλωσε ο Ερντογάν μετά από τη συνάντησή του με τον Πούτιν18:13Μαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικός17:59Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα - Οδηγός ντελίβερι συγκρούστηκε με μηχανή (εικόνες)17:46Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος17:32Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό 17:18Ολοκαύτωμα Καλαβρύτων: Το χρονικό του ναζιστικού εγκλήματος17:04Μπαράζ τροχονομικών παραβάσεων στο Ίλιον - Πάνω από 10 οχήματα μεταφέρθηκαν με γερανό16:51Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις16:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο