LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2020 11:54

Τέλος ο Φέτελ από την Ferrari

Ανακοινώθηκε και επίσημα το "διαζύγιο". Τι δήλωσαν οι δυο πλευρές. Τι αποκάλυψαν οι γερμανικές εφημερίδες Bild και Auto Motor und Sport .

formula 1 - Φέτελ - Βέλγιο - Σπα

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, θα αποχωρήσει από τη Ferrari στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ιταλική ομάδα.  

«Αυτή είναι μια απόφαση που ελήφθη από κοινού, από εμάς και τον Σεμπάστιαν, κάτι που και τα δύο μέρη πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος Ματία Μπινότο. «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να φτάσουμε, δεδομένου ότι ο Σεμπάστιαν αξίζει ως οδηγός και ως άτομο.» 

Οι γερμανικές εφημερίδες Bild και Auto Motor und Sport αποκάλυψαν ότι ο 32χρονος, ο οποίος θα είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος του 2020, απέρριψε τους όρους που προσφέρονται σε μια νέα συμφωνία. 

«Η ομάδα και εγώ συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπάρχει πλέον κοινή επιθυμία να μείνουμε μαζί μετά το τέλος αυτής της σεζόν», δήλωσε ο Φέτελ. «Τα οικονομικά θέματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτήν την κοινή απόφαση. Αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι όταν πρόκειται να κάνω ορισμένες επιλογές και δεν θα είναι ποτέ. Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες οδήγησε πολλούς από εμάς να σκεφτούμε ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητές μας στη ζωή», πρόσθεσε. Ο Φέτελ είπε ότι θα πάρει τώρα χρόνο «για να σκεφτεί τι πραγματικά έχει σημασία όταν πρόκειται για το μέλλον μου». 

Η ιταλική εφημερίδα Gazetta dello Sport ανέφερε πρόσφατα, ότι στον Φέτελ προσφέρθηκε παράταση ενός έτους με μείωση μισθού. 

Ο Φέτελ εντάχθηκε στη Ferrari το 2015 αφού κέρδισε όλους τους τίτλους του με τη Red Bull και ονειρεύτηκε να μιμηθεί τον ήρωα της παιδικής του ηλικίας, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος πήρε πέντε από τους επτά τίτλους του με την ομάδα που εδρεύει στο Μαρανέλο. 

Ο Τσαρς Λεκλέρκ, ο οποίος κέρδισε δύο αγώνες πέρυσι και είναι μόλις 22 ετών, έτερος οδηγός της Ferrari, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και θεωρείται ως το μέλλον της ιταλικής ομάδας. 

Ο Μονεγάσκος ξεπέρασε τον Φέτελ στην πρώτη του σεζόν στη Ferrari πέρυσι, τερματίζοντας μπροστά του συνολικά και κερδίζοντας περισσότερους πόντους, βάθρα και νίκες. 

Ο Αυστραλός Ντανιέλ Ρικάρντο της Renault, και ο Ισπανός της McLaren, Κάρλος Σάινθ , έχουν αναφερθεί ως κορυφαίοι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν. Και οι δύο είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος του 2020. 

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον έχει επίσης συνδεθεί με τη Ferrari, αλλά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι σκοπεύει να μείνει με τη Mercedes.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕΣήμερα 13:25 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Μολδαβίας.

Κυψέλη: Στο Νοσοκομείο 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι από μαθήτρια μέσα σε σχολείοΣήμερα 14:06 | Ειδήσεις

Η 14χρονη μαθήτρια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο χέρι.

Λάρισα: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση αγροτών στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για τη δίκη δύο συναδέλφων τουςΣήμερα 14:33 | Ειδήσεις

Η κινητοποίηση εντάσσεται στις κλιμακούμενες δράσεις των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, υπογραμμίζοντας τη συνέχιση του αγώνα και της πίεσης προς την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Μουσείο του Λούβρου: Θα παραμείνει κλειστό σήμερα λόγω απεργίας του προσωπικούΣήμερα 12:38 | Ειδήσεις

Το μουσείο δεν άνοιξε στις 09:00 σήμερα το πρωί όπως συνήθως, καθώς το προσωπικό του είχε γενική συνέλευση για να συζητήσει για την απεργιακή κινητοποίηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη στην Τούμπα ο Ζαφείρης15:04Λάρισα: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση αγροτών στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για τη δίκη δύο συναδέλφων τους14:50Αυστραλία: Οι δωρεές για τον ήρωα της παραλίας Μπόνταϊ ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο14:36Κυψέλη: Στο Νοσοκομείο 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι από μαθήτρια μέσα σε σχολείο14:22Μαρινάκης: Οι εικόνες από την αιματηρή, τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ, υπερβαίνουν τα όρια της λογικής14:08Ρωσία: Η μη ένταξη του ΝΑΤΟ αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας13:54Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ13:40Μουσείο του Λούβρου: Θα παραμείνει κλειστό σήμερα λόγω απεργίας του προσωπικού13:26Συνεχίζεται η εισαγγελική αγόρευση στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Βίαιη οργάνωση με φυλετικό μίσος13:12Συνελήφθη 21χρονος που επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά μέσω αεροδρομίου12:58Πειραιάς: Επέτρεψαν σε ανήλικους την είσοδο σε κλαμπ και τους χορήγησαν αλκοόλ - Συνελήφθη ο υπεύθυνος12:44Καλοί Λιμένες: Διάσωση 80 μεταναστών με τη συνδρομή της Frontex12:30Σε πένθος έχει βυθιστεί η Αυστραλία μετά την αντισημιτική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ12:16Πάτρα: Έδωσαν ραντεβού για να λύσουν προσωπικές διαφορές και στη θέα του όπλου... τους πάτησε με το αμάξι12:02Θεσσαλονίκη: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μακεδονίας - Ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις για αύριο11:48Ηλεία: 33χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του11:32Παρατείνονται οι εργασίες στη Γραμμή 2 του Μετρό - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα11:18Πατέρας παίκτη ριάλιτι που χτύπησε σοβαρά ασφαλιστικό πράκτορα στο "Πρωινό" - Είναι ένα απόβρασμα της κοινωνίας11:04Πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία της Βόρειας Μακεδονίας εν αναμονή της απάντησης του πρωθυπουργού10:50Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο