LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Μαΐου 2020 07:18 | Ανανέωση: 11 Μαΐου 2020 07:23

Από τα “αξημέρωματα” η ουρά έξω από τη ΔΕΗ (βίντεο)

Ακόμα και από τις 5 τα ξημερώματα έφτασαν έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της ΔΕΗ  για να εξυπηρετηθούν.

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Δεκάδες κόσμου σχημάτιζαν ουρά έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 7:30, στην ουρά βρίσκονταν όμως περίπου 100 άτομα ήδη πριν από τις 7:00, οπότε και βρέθηκε στο σημείο η κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ένας ηλικιωμένος είπε ότι περίμενε πριν από τις 6 και περίμενε από τις 5.

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Από τη ΔΕΗ πάντως έχει ξεκαθαριστεί ότι στα υποκαταστήματά της γίνονται μόνο πληρωμές λογαριασμών, νέα συμβόλαια και αλλαγή στα στοιχεία υπαρχόντων συμβολαίων, ενώ μέσω της εκπροσώπου της είχε ζητηθεί από το κοινό να μην προσέρχεται στα καταστήματα, αφού έχει ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω της οποίας μπορεί να γίνει εξόφληση λογαριασμού με κάρτα, αλλά και ρύθμιση χρεών.

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Μέσω παρέμβασης που έκανε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, σημείωσε ότι υπάλληλοι της ΔΕΗ στην Αριστείδου έχουν βγει έξω από το κατάστημα, κρατώντας τα στοιχεία επικοινωνίας όσων περιμένουν, ώστε να τους καλέσει η ΔΕΗ στο τηλέφωνο και να εξυπηρετηθούν χωρίς χρέωση.

Τόνισε δε ότι το κατάστημα «θα μείνει ανοιχτό μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος πελάτης».

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Σε δήλωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Πάυλος Χρηστίδης αναφέρει «οι εικόνες συνωστισμού έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ δείχνουν έλλειψη σχεδιασμού από τον αρμόδιο Υπουργό και τη διοίκηση της ΔΕΗ. Αποτελούν δε, κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Όσο η Κυβέρνηση επιλέγει την επικοινωνία εις βάρος της πραγματικής πολιτικής, οι πολίτες θα μένουν απροστάτευτοι».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου: Πάω να πατήσω κάτω τον καρκίνο και να γυρίσω πίσω09:30Γερμανία: Διαλύθηκε ο κυβερνητικός συνασπισμός στο Βρανδεμβούργο09:16Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Πέμπτη - Συστάσεις της Πολιτικής Προστάσιας09:02Βενεζουέλα: Κηρύχθηκε επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ08:48Χαϊδάρι: Προσποιούμενοι ότι έλεγαν τα κάλαντα έκλεψαν... παπούτσια08:34Φιλιππίνες: Σεισμός 6,7 ρίχτερ ανατολικά από την Μπακουλίν08:20Φλώρινα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό, ενώπιον του Νίκου Δένδια08:06Διαδηλώσεις στο Ιράν: Ρίψη δακρυγόνων σε νοσοκομείο στην Τεχεράνη07:52Ιωάννινα: Υπερχείλιση ποταμού - Έκλεισε ο δρόμος από Κήπους προς Φραγκάδες07:38Εντοπισμός 20 αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι - Διακομιδές ασθενών07:24Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 31χρονου07:10Τραμπ: Η Βενεζουέλα θα παραδώσει ως και 50 εκατ. βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ06:56Με ένα ραδιόφωνο αγκαλιά06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Λεμεσός: Έπιασε τον σταυρό των Θεοφανίων, τον πήρε και... εξαφανίστηκε23:59Παναθηναϊκός: Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για το νέο έτος23:46Χανιά: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κίσσαμο - Σε επιφυλακή οι Πυροσβεστικές δυνάμεις23:31Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρός 31χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση (εικόνες)23:17Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη σε ηλικία 80 ετών23:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο