LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2020 15:37

Χάρι και Μέγκαν γιόρτασαν τα γενέθλια του Άρτσι (βίντεο)

Συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν, οι οποίοι έκαναν ένα βίντεο για καλό σκοπό.

γενέθλια  Άρτσι - Χάρι - Μέγκαν

Με ένα βίντεο το οποίο μοιράστηκαν μέσω Οργάνωσης για τα παιδιά γιόρτασαν ο Χάρι και η Μέγκαν τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι.

Στο βίντεο που τράβηξε ο Δούκας του Έσεξ, η Μέγκαν κρατά στην αγκαλιά της το μωρό και ένα παραμύθι το οποίο του διαβάζει. Εκείνος γυρνά τις σελίδες όλο ενθουσιασμό και μέσα στο χαμόγελο.

Το βίντεο ανέβασε η ΜΚΟ Save the Children, στα πλαίσια καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων για ευάλωτα παιδιά, τα οποία επηρεάζονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν και άλλα γνωστά ονόματα όπως η Έλεν Μίρεν και το Τζουντ Λο.

Η οικογένεια σήμερα ζει στο Λος Άντζελες μετά την παραίτηση του ζεύγους από τα επίσημα καθήκοντά του.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι οι γονείς του Άρτσι επέλεξαν να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για να υπενθυμίσουν την εκστρατεία της για τη στήριξη των παιδιών που έχουν νοσήσει από την COVID-19.

γενέθλια  Άρτσι - Χάρι - Μέγκαν

"Γιορτάζοντας αυτή την οικογενειακή στιγμή ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ενημερώνουν για την απόλυτη ανάγκη δωρεάς τροφίμων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων σε εκατομμύρια παιδιά", είπε ο εκπρόσωπος.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Άρτσι.

"Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα!", έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

γενέθλια  Άρτσι - Χάρι - Μέγκαν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο