LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Απριλίου 2020 10:38 | Ανανέωση: 27 Απριλίου 2020 10:47

Οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος

Συγκλονιστική μαρτυρία στον ΑΝΤ1 για το αιματηρό περιστατικό. Σε ιατροδικαστική εξέταση θα υποβληθεί ο δράστης. Για ποιά αδικήματα διώκεται

Θεσσαλονίκη - παιδοκτόνος - Δικαστήρια

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 63χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης παραπέμθηκε να απολογηθεί στον πέμπτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, απο όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο 63χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε το γιο του με καραμπίνα,  πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι και από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί για να διερευνήσουν τις συνθήκες του εγκλήματος, ενώ άμεσα συνελήφθη ο 63χρονος. 

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς υποστήριξε πως θόλωσε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, από τον 32χρονο γιό του, που όπως είπε αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών.

«Είχε απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά εδώ και μια πενταετία, αντιμετώπιζε όμως ψυχολογικά προβλήματα. Μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές και ξεσπούσε πάνω μας». Χτυπούσε κι εμένα και τη μητέρα του. Το μεσημέρι της Κυριακής, αγανάκτησα. Θόλωσα. Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ξέρω πόσες φορές πυροβόλησα. Έχω μετανιώσει, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο», φέρεται να κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 63χρονος είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ο 32χρονος γιος του φέρεται να τον χτύπησε και με έναν σιδερολοστό και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε του χορηγήθηκε και αντιτετανικός ορός».

Συγκλονίζει η περιγραφή του αιματηρού περιστατικού από αυτόπτη μάρτυρα στον ΑΝΤ1:

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Σήμερα 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Σήμερα 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο