LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2020 18:33

“Μήλον της Έριδος” ο Μπαπέ

Η σφοδρή επιθυμία της Ρεάλ, η «σφήνα» από Κλοπ και οι προθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κιλιάν Μπαπέ

Η Ρεάλ έχει εδώ και πολύ καιρό στα μεταγραφικά πλάνα της τον Κιλιάν Μπαπέ, στοχεύοντας στη δημιουργία μίας νέας φουρνιάς «γκαλάκτικος», ωστόσο καταπώς φαίνεται έχει αποκτήσει ανταγωνισμό για τον Γάλλο σούπερ σταρ. Και μάλιστα, πολύ έντονο από την πλευρά της Λίβερπουλ.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων δύο εβδομάδων, περί «ζωηρού» ενδιαφέροντος των «κόκκινων» για τον Μπαπέ, φαίνεται πως έχουν πλέον μεγάλη βάση, καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται και κινήσεις από την πλευρά της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γιούργκεν Κλοπ επικοινώνησε με τον πατέρα του 21χρονου επιθετικού, Βιλφρίντ Μπαπέ, προκειμένου να αποκτήσει μία εικόνα για την κατάσταση και τις προθέσεις του Γάλλου άσου για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν και το κατά πόσο θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν διαθέτει το ίδιο... πορτοφόλι και την οικονομική δυνατότητα που έχουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους.

Οι φήμες για το μέλλον του Μπαπέ έγιναν ακόμη πιο έντονες τις τελευταίες ημέρες, μετά τη «διαρροή» από την πλευρά του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, πως προτιμάει να αφήσει να φύγει ελεύθερος ο Μπαπέ το καλοκαίρι του 2022 -εφόσον βεβαίως δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του- παρά να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Παρί είναι διατεθειμένη -παρά τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργήσει συνολικά στο ποδόσφαιρο η πανδημία του κορονοϊού- να προσφέρει στον Μπαπέ, ένα νέο «χρυσό» συμβόλαιο, αντίστοιχο με αυτό που απολαμβάνει ο Νεϊμάρ (άνω των 30 εκατ. ευρώ καθαρά σε ετήσια βάση).

Εάν, ωστόσο, επιμείνει στις αρνητικές απαντήσεις στην προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους, τα γαλλικά media θεωρούν πως το μεθεπόμενο καλοκαίρι (2021), η πώλησή του θα είναι πλέον μονόδρομος για την Παρί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών23:59Βίρτους – Ολυμπιακός: Πέρασε από την Μπολόνια και κοιτάει ψηλά ο “Θρύλος”23:44Στον ουρανό της Αθήνας 3.000 φαναράκια για τη «Νύχτα των Ευχών»23:29Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία - 15 τραυματίες23:14Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς22:59Ασία: 21 χρόνια από το φονικότερο τσουνάμι στην ιστορία22:45Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Εύβοια (εικόνες)22:31Amber Alert Hellas: Αρπαγή 8χρονου από την μητέρα του22:17Euroleague: Πέμπτη διαδοχική νίκη η Μακάμπι, με κατοστάρα επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι22:02Παρίσι: Νεαρός μαχαίρωσε 3 γυναίκες σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό21:48Νέα περιστατικά με μετανάστες στα νότια της Κρήτης 21:33Γερμανία: Ταξιδιωτική οδηγία για όσους επισκέπτονται την Τουρκία21:19Πέθανε ο διάσημος λυράρης Μανώλης Σκουλάς21:05Τζανάκης στον ΑΝΤ1: Η επιδημία αναπτύχθηκε νωρίτερα φέτος - Τι πρέπει να προσέξουμε 20:51Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη - Δύο άτομα απανθρακωμένα20:37Το ασήμι ξεπερνά τα 75 δολάρια ανά ουγγιά για πρώτη φορά στην ιστορία 20:23Ant1 Sports: Σενάρια για την επιστροφή Φορτούνη και Τσιμίκα… στο λιμάνι20:09Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:55Αταλάντη: Σκύλος δάγκωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα - Έχασε δύο δάχτυλα19:40Ροδόπη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα - Δεν γνωρίζει για τον θάνατο του 7χρονου γιού της19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο