LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2020 18:33

“Μήλον της Έριδος” ο Μπαπέ

Η σφοδρή επιθυμία της Ρεάλ, η «σφήνα» από Κλοπ και οι προθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κιλιάν Μπαπέ

Η Ρεάλ έχει εδώ και πολύ καιρό στα μεταγραφικά πλάνα της τον Κιλιάν Μπαπέ, στοχεύοντας στη δημιουργία μίας νέας φουρνιάς «γκαλάκτικος», ωστόσο καταπώς φαίνεται έχει αποκτήσει ανταγωνισμό για τον Γάλλο σούπερ σταρ. Και μάλιστα, πολύ έντονο από την πλευρά της Λίβερπουλ.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων δύο εβδομάδων, περί «ζωηρού» ενδιαφέροντος των «κόκκινων» για τον Μπαπέ, φαίνεται πως έχουν πλέον μεγάλη βάση, καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται και κινήσεις από την πλευρά της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γιούργκεν Κλοπ επικοινώνησε με τον πατέρα του 21χρονου επιθετικού, Βιλφρίντ Μπαπέ, προκειμένου να αποκτήσει μία εικόνα για την κατάσταση και τις προθέσεις του Γάλλου άσου για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν και το κατά πόσο θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν διαθέτει το ίδιο... πορτοφόλι και την οικονομική δυνατότητα που έχουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους.

Οι φήμες για το μέλλον του Μπαπέ έγιναν ακόμη πιο έντονες τις τελευταίες ημέρες, μετά τη «διαρροή» από την πλευρά του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, πως προτιμάει να αφήσει να φύγει ελεύθερος ο Μπαπέ το καλοκαίρι του 2022 -εφόσον βεβαίως δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του- παρά να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Παρί είναι διατεθειμένη -παρά τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργήσει συνολικά στο ποδόσφαιρο η πανδημία του κορονοϊού- να προσφέρει στον Μπαπέ, ένα νέο «χρυσό» συμβόλαιο, αντίστοιχο με αυτό που απολαμβάνει ο Νεϊμάρ (άνω των 30 εκατ. ευρώ καθαρά σε ετήσια βάση).

Εάν, ωστόσο, επιμείνει στις αρνητικές απαντήσεις στην προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους, τα γαλλικά media θεωρούν πως το μεθεπόμενο καλοκαίρι (2021), η πώλησή του θα είναι πλέον μονόδρομος για την Παρί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθήνα: Τριπλάσια αυτοκίνητα από όσα αντέχουν οι δρόμοι - Η καθημερινή ασφυξία που κατέγραψε ο Τάσος Τέλλογλου22:44Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, "φωνάζει" ο Άρης22:30Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:16ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν στην... ισοφάριση22:02Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα - Νεκρός ο οδηγός21:48ANT1 Sports: Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 121:34Συναγερμός στο Ίλιον: Τηλεφώνημα για πυροβολισμούς21:20Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία21:12Τουρκικά ΜΜΕ: Επίθεση στους Έλληνες αγρότες για το χάος στα σύνορα20:58Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτό20:44Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στο φαράγγι Αμπά στα Αστερούσια20:30Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης20:16Ινδία: 23 νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο20:02Ρωσία: Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν χωριό στο Χάρκοβο19:48Βόλος: Ο κυβερνήτης επικαλέστηκε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλή ορατότητα19:34Αντώνης Σαμαράς: Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα19:20Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά το τελωνείο Προμαχώνα19:06Κομοτηνή: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό18:52Τροχαίο στη Κίσσαμο: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες - Ένας τραυματίας18:38Κανονικά τα δρομολόγια των Intercity στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη18:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο