LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 19 Απριλίου 2020 14:02

Παναγιωτόπουλος: τιμή σε όσους φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί τα σύνορα της Πατρίδας

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης συνόδευσε στις Καστανιές την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αντάλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παναγιωτόπουλος - Σακελλαροπούλου

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετέβη σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2020, στον Έβρο συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πρώτο επίσημο ταξίδι της κατέχοντας το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ευχήθηκαν στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και τους συνεχάρησαν για την επιτυχή φύλαξη των συνόρων, παρά τις καθοδηγούμενες και προσχεδιασμένες προσπάθειες παράνομων μεταναστών να τα παραβιάσουν μέσω της γειτονικής Τουρκίας.

Μετά το πέρας της επισκέψεως, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Βρισκόμαστε εδώ στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου όπου είχα την τιμή να συνοδεύω την κυρία Πρόεδρο της στην επίσκεψη της εδώ, προκειμένου να τιμήσει αυτές και αυτούς που φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί τα σύνορα της Πατρίδας και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους. Σπεύδω να πω τα εξής: Φέτος η Μεγάλη εβδομάδα ήταν πολύ διαφορετική. Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα των Ελλήνων ίσως όπως δεν το έχουμε ξαναγιορτάσει ποτέ μέχρι τώρα. Πιο απομονωμένοι κατά τρόπο πιο εσωτερικό, ίσως όμως και πιο έντονο και ουσιαστικό που μας φέρνει πιο κοντά στο βαθύ νόημα του, ότι δηλαδή η Ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας. Το Φως διαλύει το Σκοτάδι. Τελικά η ζωή υπερνικά το θάνατο.

Εύχομαι από καρδιάς, από αυτόν εδώ τον τόπο όπου φυλάχθηκαν και φυλάσσονται τα σύνορα της Πατρίδας από τα άξια Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια τους Ακρίτες του Έβρου: Χρόνια Πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη Ελλάδα!».

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης συνόδευσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο