LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2020 09:42

Ο Χάρι και η Μέγκαν μοίρασαν γεύματα σε ασθενείς

Ο Χάρι και η Μέγκαν, φορώντας γάντια και μάσκα, διένειμαν γεύματα αγάπης σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες...

AP - Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν συμμετείχαν σε διανομή γευμάτων σε ασθενείς στο Λος Άντζελες, στην πρώτη δημόσια έξοδό τους που γίνεται γνωστή αφότου εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έκανε αυτή την έξοδο την Κυριακή μαζί με εθελοντές της οργάνωσης Project Angel Food, αποστολή της οποίας είναι να παραδίδει γεύματα κατάλληλα για ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες (καρκίνο κ.ά). "Ήταν εδώ για την Κυριακή του Πάσχα (των Καθολικών) και μας εξέπληξαν που επέστρεψαν την Τετάρτη. Έδωσαν γεύματα σε περίπου είκοσι από τους πελάτες μας και ήταν ενθουσιασμένοι", δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης Αν-Μαρί Ουίλιαμς.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, φορώντας γάντια και μάσκα, διένειμαν αυτά τα γεύματα για να υποστηρίξουν τους οδηγούς της φιλανθρωπικής οργάνωσης που έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας από τότε που άρχισε να ισχύει η καραντίνα στην Καλιφόρνια, δηλαδή πριν από τέσσερις εβδομάδες.

Είχαν ακούσει για την οργάνωση Project Angel Food από τη μητέρα της Μέγκαν, που ζει στο Λος Άντζελες, και έμαθαν ότι έψαχνε για επιπλέον εθελοντές. "Η συνομιλία ήταν πολύ άτυπη, το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλουν να είναι χρήσιμοι", δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Ρίτσαρντ Αγιούμπ στο Γαλλικό Πρακτορείο. "Είναι άνθρωποι γνήσιοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ ευχάριστοι. Επέμειναν να τους αποκαλούμε Χάρι και Μέγκαν", πρόσθεσε.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έπαψαν επίσημα να είναι ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από την 1η Απριλίου. Μετακόμισαν στην Καλιφόρνια (δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες) τον περασμένο μήνα μετά την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη βασιλική οικογένεια και να γίνουν "οικονομικά ανεξάρτητοι". Μέχρι σήμερα ζουν πολύ διακριτικά, ακόμη και ο τόπος κατοικίας τους είναι άγνωστος, παρά τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες μένουν επί του παρόντος στο Μαλιμπού.

Το ζευγάρι σκόπευε να δημιουργήσει ένα ίδρυμα που θα ονομάζεται Archewell και σχεδιάζει να φτιάξει έναν ιστότοπο και να συμμετάσχει στην κοινή χρήση "εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού υλικού", μέσα από ταινίες, podcast και βιβλία, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ εμβόλισε τρακτέρ - Αγρότης κινδύνευσε να παρασυρθεί (βίντεο)Σήμερα 14:44 | Ειδήσεις

Νωρίτερα σήμερα οι αγρότες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, με απόφαση να κατευθυνθούν προς το τελωνείο του Προμαχώνα.

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τριήμερο καταιγίδων – Ποιες είναι οι "κόκκινες περιοχές"Σήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Ποιες ημέρες αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική.

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Επεισόδια στο μπλόκο στο Κιάτο (βίντεο)Σήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Οι συγκεντρωμένοι συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις όταν επιχείρησαν να αποκλείσουν την Εθνική Οδό.

Μητσοτάκης για αγρότες: Από 3,1 δις το 2024 στα 3,7 δις οι συνολικές πληρωμές - Οι ακραίες ενέργειες δεν βοηθούνΣήμερα 11:45 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χονγκ Κονγκ: Στους 159 οι νεκροί από τη μεγάλη πυρκαγιά στους ουρανοξύστες15:43Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ εμβόλισε τρακτέρ - Αγρότης κινδύνευσε να παρασυρθεί (βίντεο)15:29"Νύχτα Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ115:15Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων – Έληξε ο συμβολικός αποκλεισμός στη Χαλκηδόνα15:01Αγροτικές κινητοποιήσεις: Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στην Κομοτηνή14:47Αττική: Συνελήφθη 23χρονο μέλος συμμορίας για διαρρήξεις – Πάνω από 17.000 ευρώ η λεία τους14:33Ηράκλειο: Σύλληψη 54χρονου για όπλα και πυρομαχικά (εικόνες)14:19Τροχαίο στη Λούτσα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο 29χρονος14:04Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Η Ελλάδα του 2025 μπορεί να είναι υπερήφανη για τα βήματα που έχει κάνει 13:50ΕΛΑΣ: Επιχείρηση “σκούπα” για την εξάρθρωση κυκλώματος που εκμεταλλεύεται ανηλίκους13:36Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τριήμερο καταιγίδων – Ποιες είναι οι "κόκκινες περιοχές"13:23Γεραπετρίτης: Να διατηρήσουμε την ενότητα του ΝΑΤΟ – Οφείλουμε να σταθούμε στην Ουκρανία13:09Την βαθύτερη οικονομική κρίση της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βιώνει η Γερμανία – Για έλλειψη αποφασιστικότητας κατηγορείται η κυβέρνηση12:55Αγροτικές κινητοποιήσεις: Επεισόδια στο μπλόκο στο Κιάτο (βίντεο)12:41Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Ελεύθερη υπό όρους η Μογκερίνι – Επίσημες κατηγορίες για ευνοιοκρατία12:38Μητσοτάκης για αγρότες: Από 3,1 δις το 2024 στα 3,7 δις οι συνολικές πληρωμές - Οι ακραίες ενέργειες δεν βοηθούν12:24Αγρότες – Ημαθία: Μπλόκο στην Εγνατία Οδό (εικόνες)12:10Δένδιας: Η διασφάλιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία είναι ζήτημα ισονομίας που αφορά όλους μας11:55Χατζηδάκης: Η πόρτα της κυβέρνησης είναι ανοιχτή για διάλογο με τους αγρότες - 1,2 δις θα καταβληθούν τον Δεκέμβριο11:41Βόλος: Εργαζόμενος στον ΕΦΚΑ πέθανε στο γραφείο του μπροστά στους συναδέλφους του11:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο