LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 16 Απριλίου 2020 18:44

Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

Πόσο δυνατοί θα είναι οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Την Μεγάλη Παρασκευή, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα. 

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιάδες, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 79 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν ασθενείς άνεμοι, από το μεσημέρι νοτιάδες, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει κινηθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις. Θα πνέουν ασθενείς άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 βαθμό έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 03-04 βαθμούς χαμηλότερα). 

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά, τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν ασθενείς άνεμοι, βαθμιαία βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Θα πνέουν βοριάδες, 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νοτιάδες, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός, από το μεσημέρι στα βόρεια με αραιές νεφώσεις. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο

Για το Μεγάλο Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, κυρίως στα ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα

Για το Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες. Υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες, από το απόγευμα, στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

30ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμούΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Πόσα χρήματα άντλησε ο ΟΔΔΗΧ. Υπερδεκαπλάσια η προσφορά από επενδυτές. Για ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης,

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό κατά τη διάρκεια κατάδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο