LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2020 07:46 | Ανανέωση: 13 Απριλίου 2020 07:48

Καντέρ: Ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει τον κορονοϊό για να παρουσιαστεί “σωτήρας”

Ο 27χρονος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ασκεί κριτική, για πολλοστή φορά, στον Τούρκο πρόεδρο. 

Ενες Καντέρ

Ο Ενές Καντέρ παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό "Fox News" εκφράζοντας την πεποίθηση πως «η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας θα χρησιμοποιήσει αυτήν την πανδημία για να εδραιώσει περαιτέρω την εξουσία της και να παρουσιαστεί ως σωτήρας».

Ο 27χρονος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς άσκησε κριτική -για πολλοστή φορά- στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Οι υπερπλήρεις φυλακές αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μετάδοση του κορονοϊού, αλλά η Κυβέρνηση στην Τουρκία είναι πρόθυμη να αφήσει ελεύθερους τους εγκληματίες και όχι τους πολιτικούς κρατούμενους. Είναι μία σαφής απεικόνιση του μίσους και της αδιαλλαξίας της».

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος διεθνής σέντερ δήλωσε: «Η Τουρκία βρίσκεται σε "lockdown" και προφανώς όλα είναι απρόβλεπτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τουρκική ηγεσία θα χρησιμοποιήσει αυτή την πανδημία για να εδραιώσει περαιτέρω την εξουσία της και να παρουσιαστεί ως σωτήρας». 

Και πρόσθεσε: «Ακόμη και μέσα στην έξαρση της πανδημίας, η Κυβέρνηση δεν έχει μειώσει την καταστολή. Οι υπερπλήρεις φυλακές αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μετάδοση του κορονοϊού, αλλά η Κυβέρνηση είναι πρόθυμη να αφήσει ελεύθερους τους εγκληματίες και όχι τους πολιτικούς κρατούμενους. Είναι μία σαφής απεικόνιση του μίσους και της αδιαλλαξίας της». 

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει πως είναι η οικογένειά του, ο Ενές Καντέρ απάντησε: «Η οικογένειά μου είναι στην Τουρκία, και ελπίζω να είναι όλοι ασφαλείς. Δεν μπορώ να τους μιλήσω γιατί φοβάμαι πως η επικοινωνία μου με τη μητέρα ή την αδερφή μου μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη εγκληματικής δραστηριότητας. Ακούγεται απίστευτο, αλλά αυτά περνάμε τώρα περάσαμε εδώ και μισή δεκαετία τώρα».


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
"Νυχτερινός Ποιμήν": Εντοπίστηκαν ανήλικα άτομα στα οποία είχε χορηγηθεί αλκοόλ σε νυχτερινά κέντρα23:00Λίβανος: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση του Ισραήλ22:44Ακριβότερο της τελευταίας πενταετίας θα είναι το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι22:30Πόλεμος στην Ουκρανία: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, δηλώνει ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ22:16Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα στην Αχαρνών22:02ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στην Τούμπα21:48Είδος πολυτελείας...το νερό21:34Λαμία: Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας 21:20Super League: Το απόλυτο... μηδέν στη Λάρισα21:06Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:52ANT1 Sports: Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με ισοπαλία το 202520:38Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας Ντόρα Γιαννακοπούλου20:24Διπλός σεισμός ανοικτά της Ραφήνας20:10Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης ΑΝΤ1 - Στηρίζει το σωματείο "Ελίζα" που μάχεται ενάντια στην κακοποίηση παιδιών19:56Τρίκαλα: Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτικής Θεσσαλίας19:42Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια19:28ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου19:14ΟΠΕΚΕΠΕ - Αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων: Κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα για εμπλοκή μου σε παράνομες επιδοτήσεις19:00Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι18:46Λαμία: Οι αγρότες άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια Τραγάνας επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων 18:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο