LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2020 22:12

Κορονοϊός: Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές (βίντεο)

Νέα ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19.

Μένουμε Σπίτι, Βγαίνουμε Νικητές - καμπάνια - Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Στο πλαίσιο του συντονιστικού της ρόλου για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υλοποιεί την ενημερωτική καμπάνια “Μένουμε Σπίτι, Βγαίνουμε Νικητές”.

Η νέα αυτή προσπάθεια εντάσσεται στη συνολική καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”, που πραγματοποιείται με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον νέο ιό.

Στην κατεύθυνση αυτή, παρουσιάστηκε σήμερα νέο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο αναδεικνύει την προσφορά όλων όσοι εργάζονται με περισσή αυταπάρνηση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά και να φροντίζουν για την προστασία εκείνων που μένουν στο σπίτι - που και αυτοί με την σειρά τους επιδεικνύουν επιμονή και υπομονή.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε: «Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές! Το νέο μας βίντεο για όλους τους περήφανους Έλληνες που προσπαθούν με συνέπεια!

Η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε έχει ένα ρόλο για όλους μας. Έναν ρόλο που αν παίξουμε όπως πρέπει, με ευαισθησία, αλλά και με δύναμη, θα μας οδηγήσει στο τέλος αυτού του δύσκολου δρόμου.

Στην πατρίδα μας, εμείς οι Έλληνες με τη στάση μας, γινόμαστε παράδειγμα για όλον τον κόσμο, σε μια συγκυρία που δυστυχώς παραδοσιακές δυνάμεις του πλανήτη έδειξαν ανέτοιμες για μία τέτοια δοκιμασία.

Και αυτό θέλει να αναδείξει με την καμπάνια της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Μία αποτύπωση της πραγματικότητας, και ταυτόχρονα ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους μας. που στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε την πανδημία. Με σύνεση και σοβαρότητα, με αυταπάρνηση και γενναιότητα, κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Μέσα στο σπίτι οι περισσότεροι, εκεί έξω, όπου χρειαζόμαστε όλοι οι υπόλοιποι.

Κυρίως, είναι μία καμπάνια που δείχνει ότι όταν στεκόμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Και αν συνεχίσουμε να κάνουμε το σωστό, δεν θα αργήσει η μέρα, που θα βγούμε από αυτή τη μεγάλη δυσκολία, και θα βγούμε νικητές».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓκίμπερλι Γκίλφοϊλ: Απόψε στις 23:00 η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, μιλά στην Μαρία ΣαράφογλουΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Η συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Σαράφογλου απόψε στις 23:00, στον ΑΝΤ1.

Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγήςΣήμερα 19:15 | Ειδήσεις

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το ζήτημα της ακρίβειας και τις σημερινές τιμές των κρεάτων.

Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχηΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Το πόρισμα της ΡΑΣ που κυκλοφόρησε καταλογίζει ευθύνες στον ΟΣΕ για ελλιπή εκπαίδευση σταθμαρχών και τοποθέτηση τους σε κρίσιμα πόστα. Ο Τάσος Τέλλογλου μιλάει στον ANT1 για το πόρισμα 76 σελίδων που βγήκε μετά από αναβολή.

Συμβούλιο ECOFIN: Εγκρίθηκε η φορολόγηση δεμάτων κάτω από 150 ευρώ που εισάγονται στην ΕΕΣήμερα 17:59 | Ειδήσεις

Το μέτρο έχει σκοπό να αντιμετωπίσει τη μαζική εισροή κινεζικών προϊόντων που παραγγέλλονται σε πλατφόρμες που δεν τηρούν τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κροατία: Πτώση τουρκικού πυροσβετικού αεροσκάφους - Νεκρός ο πιλότος21:39Ισπανία: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών21:25Ουγγαρία - Αυστρία: Διαμάχη για έναν πίνακα21:11Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:57Αίγιο: Ανήλικοι διέρρηξαν παντοπωλείο – Συνελήφθησαν δύο έφηβοι και οι γονείς τους20:43Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης20:29Κυπριακό: Ο Ερντογάν ζήτησε «δύο κράτη» – Ο Ερχουρμάν «πολιτική ισότητα»20:15Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής20:01Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχη19:47Θρήνος στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρά δύο παιδιά από τροφική δηλητηρίαση – Έκαναν διακοπές με τους γονείς τους19:33Μ. Βρετανία: Δημοφιλείς καλλιτέχνες ζητούν πλαφόν στις τιμές μεταπώλησης εισιτηρίων 19:19ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ στοχοποιεί πολλαπλές ομάδες της Antifa ως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις - Aνάμεσά τους 2 ελληνικές οργανώσεις19:05Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Συναισθηματικά μας "σκότωσε" ο τραυματισμός του Κίναν18:51Συμβούλιο ECOFIN: Εγκρίθηκε η φορολόγηση δεμάτων κάτω από 150 ευρώ που εισάγονται στην ΕΕ18:37Τουρκία – παράνομος στοιχηματισμός: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες ποινές για 102 ποδοσφαιριστές18:23Κομισιόν: Στρατηγική μας προτεραιότητα η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου18:10Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη η ποινή του 19χρονου Τούρκου που συνελήφθη για παράνομη κατοχή βαλλίστρας17:56Μπατακλάν – Μακρόν: 10 χρόνια μετά ο πόνος παραμένει17:42Το BBC ετοιμάζεται να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ17:28Χανιά: Μηχανή κόπηκε στη μέση σε σύγκρουση με δύο αυτοκίνητα (Εικόνες)17:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο