LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2020 17:25

Καιρός: ηλιοφάνεια και ισχυροί άνεμοι την Πέμπτη

Που αναμένεται να βρέξει κατά τόπους. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

 

Την Πέμπτη, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά με ένταση 3 με 5 μποφόρ, στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν επίσης βοριάδες, 5 με 7 μποφόρ, στο Αιγαίο νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και στα βόρεια, τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, 4-6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 03-05 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας και βελτίωση το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 6 με 7 μποφόρ, νωρίς το πρωί τοπικά έως 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα νότια με ένταση 5 με 6 μποφόρ, στα βόρεια 6 με 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παρασκευή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη, μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία"Μαύρη" επέτειος στη Μάνδρα - Οι συγγενείς των θυμάτων, άφησαν 25 μαύρα μπαλόνια στον ουρανόΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Συμπληρώνονται οχτώ χρόνια, από την φονική πλημμύρα.

Τέλλογλου για εκταφές: Δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες εξετάσεις στην ΕλλάδαΣήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Τελλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ως προς την αδυναμία εκταφής των θυμάτων των Τεμπών και τη διενέργεια εξετάσεων. 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπάτησε παραπάνω από 1.000 πολίτες – 45 συλλήψεις, πάνω από 7 εκ. ευρώ η λείαΣήμερα 17:05 | Ειδήσεις

Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση.

Πώς η Τουρκία καλύπτει το 20% των πολεμικών δαπανών της Ρωσίας με εισαγωγές ορυκτών καυσίμωνΣήμερα 10:59 | Ειδήσεις

Από την αρχή του πολέμου έως τις αρχές Νοεμβρίου 2025 η Τουρκία έχει αγοράσει ρωσικά ορυκτά καύσιμα αξίας 118 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίσκεψη Ζελένσκι στην Αθήνα: Κλειστός και ο Εθνικός Κήπος Κυριακή και Δευτέρα22:49Φόροι και Ακριβεία: Οι Έλληνες δυσκολεύονται να "βγάλουν" το μήνα22:36Η Ρωσία παραμένει ανοιχτή στην ιδέα της συνάντησης Τραμπ - Πούτιν22:22"Μαύρη" επέτειος στη Μάνδρα - Οι συγγενείς των θυμάτων, άφησαν 25 μαύρα μπαλόνια στον ουρανό22:08Ιταλία: Κακοκαιρία σάρωσε τη Γένοβα – Κατέρρευσε τείχος, ξεριζώθηκαν δέντρα και πλημμύρισαν σπίτια (βίντεο)21:54Ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή στα 23 μέλη του Ρουβίκωνα για την παραβίαση του νέου νόμου για τον Άγνωστο Στρατιώτη21:40Μαγνησία: Θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστα που αγνοείται 40 μέρες - Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του21:26Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Απαλάσσεται η Ευρώπη από την ενεργειακή εξάρτηση Ρωσίας - Τουρκίας21:12Τέλλογλου για εκταφές: Δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες εξετάσεις στην Ελλάδα20:58Διακοπή δρομολογίων προαστιακού λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο20:44Καταιγίδα Κλαούντια: Τρεις νεκροί στην Πορτογαλία – Εκκενώσεις σε Ουαλία και Αγγλία εξαιτίας πλημμυρών (βίντεο)20:30Φυλάκιση 13 μηνών σε 49χρονο που έκλεψε ένα έργο του Banksy από γκαλερί του Λονδίνου20:16Ο πρόεδρος Τραμπ προσφεύγει στα δικαστήρια κατά του BBC 20:02Θεσσαλονίκη: Νέα εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη19:48Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:32Ουκρανία-σκάνδαλο διαφθοράς: Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του ενεργειακού τομέα19:16Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αττική19:00Ακινητοποιήθηκε έξω από τη Λάρισα τρένο της Hellenic Train18:46Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σε πάρκο – Συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους18:32Κατασχέθηκαν περισσότερα από 300 κιλά κάνναβης στο Λιμένα Ηγουμενίτσας18:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο